icon

Samota je zlá

frenkmadel
15. mar 2023

Staršiu pani na debaty a čaj s mliekom, kávu a jablkový závin mrazený upiecť. Okrem aj iné...🤠

miadi
15. mar 2023

Starsiu pani uz upiekli Janko a Marienka ani mrazena nebola mala izbovu teplotu .

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
miadi
16. mar 2023

@frenkmadel prepac nedalo mi ,ale tak srandovne je to napisane. Mozno moc specificky zamerane na jedlo .🤣trosku by si mal upresnit vek - co si predstavujes pod vyrazom starsia pani . Dat svoj vek by Nebolo na skodu. Lokalitu. Zaluby. Ci ten mrazeny zavin planujes upiect ty ci k tomu potrebujes ju., 😉

tamtamka26
17. mar 2023

@miadi ja som v predposlednom riadku prečítala namiesto záluby "zuby"... reku asi či si predstavuje že protézu aby mala, či napevno... 😀 😀

martul
17. mar 2023

@miadi
@tamtamka26 baby vy tomu chápete? Či len ja som mešuge😁

kvetinka75
17. mar 2023

@martul asi hľadá niekoho na trávenie voľných chvíl

miadi
17. mar 2023

@martul Mozno je madar alebo je dlho sam .. Ten jablkovy zavin mrazeny je .. zahada. Ale moja svokra davala kupovany apple pie do mrazaku., 😃tak vsetko je mozne.

123andy123
17. mar 2023

... a to hľadáš ci ponúkaš?

tamtamka26
17. mar 2023

@martul prichází jaro...asi 😄

michellemary
26. mar 2023

Baby, mne toto príde, akoby to písal niekto, kto má problém so sluchom. Mám vyštudované gymnázium pre SPM (ja počujem, ale strašne som sa chcela naučiť posunkový jazyk, a tam sme ho mali ako povinný predmet, takže značka ideál. 🙂 ), a niektoré moje spolužiačky mali takýto, na prvý pohľad zvláštny, písomný prejav...