Aké sú vaše skúsenosti so Lady Gyn Rajecké Teplice?
Ahojte chcem sa opytat ake mate skusenosti s gynekologickou ambulanciou lady gyn rajecke teplice dakujem
Ja tam tiež chodím a super
Ja mám s Ladygyn gynekologickou ambulanciou úplne opačnú skúsenosť, všetko bolo ok pokiaľ som bola zdravá a nepotrebovala riešiť žiaden zdravotný problém (len každoročné preventívne prehliadky), avšak raz to prišlo a ja som bola v bolestiach cca týždeň, počas ktorého som sa márne snažila dovolať do ambulancie a cez stránku objednajvysetrenie, ktorú používajú sa momentálne nedalo do ich ambulancie vôbec objednať. Po takmer týždni som sa do ambulancie vydala osobne kde ma sestrička otočila s tým, že popíše pani doktorke môj problém a v prípade, že by sa rozhodla mi predpísať nejaké lieky mi zavolajú. Nikto nevolal a problémy prešli samé do pár dní. Po nejakom čase prišli nepríjemné bolesti znova avšak tentokrát silnejšie. Snažila som sa do ambulancie dovolať avšak 8x v priebehu 3 dní vždy neúspešne (nie, nemali dovolenku, normálne počas týchto dní ordinovali) na 4. deň som sa dovolala a po popísaní problému mi bolo povedané, že mi predpíšu rovnaké lieky ako minule, zostala som zarazená a presviedčala sestričku, že oni mi predsa nikdy žiadne lieky nepredpisovali. Došli sme k tomu, že minulý raz mi ich predpísali ale zabudli mi o tom povedať/zavolať (ups, sorry🙃). V tom momente som si povedala, že odtiaľto po doriešení akútneho problému odchádzam (pretože aj keď odídete od jednej gyn k druhej, je tam nejaký čas kým vás vyradia z jednej evidencie, kartu pošlú novej gyn a tá si ju zaradí, a konkrétne táto ambulancia to ako mi bolo povedané robí až na konci mesiaca). Antibiotiká, ktoré mi predpísali bez toho aby som prekročila prah ambulancie som celé doužívala, avšak nepomohli. Celé dni som bola v bolestiach, keď som do ambulancie znova volala tak namiesto termínu na vyšetrenie alebo akejkoľvek inej odpovede som sa dočkala nových antibiotík (znova bez toho aby som sa priblížila ambulancii). Prestúpila som k novej gyn, tá mi spravila vyšetrenie, stery, zistila problém, nasadila správnu liečbu a takisto aj to, že predošlá liečba bola úplne zbytočná a nesprávna. Dodnes, keď prechádzam okolo Ladygyn ambulancie tak akurát pretočím očami a úprimne ľutujem ženy, ktoré túto neschopnú a nekompetentnú ambulanciu, kde ani neviete ku ktorej pani Dr. idete (lebo sú tam 3 a v priebehu troch návštev som vystriedala všetky 3, menovite MUDr. Júlia Holešová, MUDr. Monika Molnárová, MUDr. Simona Majtánová) ešte navštevujú. Ak nechcete hazardovať s vlastným zdravím tak vám odporúčam sa tejto ambulancii čo najväčším oblúkom vyhnúť.
Ja som veľmi spokojná,veľmi ochotný personál. Nikdy som nemala problém.

Ja osobne len tie najlepšie, chodím k MUDr. Molnarovej a som max. spokojná