icon

Ako prebieha zotavenie po cisárskom reze v Žiline?

6. jan 2024

Ahojte, chcem sa len opýtať ako to funguje v žilinskej nemocnici po cisárskom?? Musíte ležať 24hod ci 12? Po tých hodinách vás presunu na normálnu izbu? Ďakujem

snehulak77
6. jan 2024

Ahoj. Ja som rodila 2.5 roka dozadu, takže neviem nakoľko je to aktuálne.
Mala som akútny cisár, malý sa narodil 21.47. ja som sa prebrala okolo jedenástej na pooperacnej jis a okolo 8mej prišla sestrička, ja som sa cítila dobre, tak som povedala, že chcem už vstať. Tak mi pomohla posadiť sa, potom vstať a o chvíľu trošku prejsť. Bola som slabá, ale dalo sa to (ja som mala horúčky predtým a nasadené ATB, tak aj preto). Chcela som čím skôr, aby som mohla ísť za synom.

snehulak77
6. jan 2024

Jaj, a okolo 10tej som išla už na normálnu izbu, aj to som čakala len preto, lebo pripravovali lôžka. Keď som išla na o 2posch nižšie za synom, tak mi dali vozík a s mužom sme išli. Keď som sa vrátila, tak som vstala a po oddelení len chodila po svojich. Čím skôr, tým lepšie

leazeziliny
7. jan 2024

Dve sekcie v priebehu 2.5 roka, musela som byť 24 hodín na jiske, potom na normálnu. Ja som si teda oba razy zajednala nadštandard, za deň keď si na jiske neplatíš.

autor
7. jan 2024

@leazeziliny a musela si ležať celých 24hod?? Ja už mám jeden cisársky za sebou ale to už veľmi davno.
A druhy cisársky si ako zvládala? Horšie ako prvý?

autor
7. jan 2024

@snehulak77 a nemali tam problém s tým, že už chceš vstať?

snehulak77
7. jan 2024

Nie, len sa ma pýtali stále ako sa cítim, či sa mi netočí hlava a tak. Boli veľmi príjemní

leazeziliny
7. jan 2024

No prvý deň po som musela ležať, na druhý deň ráno som občas musela sadnúť. No druhý bol pre mňa ťažší, pretože som mala dvojičky 😉. Ale prekonala som sa, na drruhy deň ako ma dali na izbu som chodila po chodbe ako som vládala, na tretí deň omnoho viac a na štvrtý som pekne šla domov. Držím palce.