Ako uspieť v opatrovaní detí v Žiline?
Ahojte zeny, slecny, damy?
Mam 24 a pochadzam zo Ziliny (pristahovalec). Rozmyslala som ze si privyrobim strazenim deti, ale ked som si dnes zo srandy pozrela hlidacky alebo ine stranky tak som ostala zarazena, boli tam same psychologicky a pedagogicky. No a ja nie som ziadny odbornik, ale sama mam mladsich surodencov o ktorych som sa starala a bola som v dobrovolnickych organizaciach kde som sa venovala detom, chodila som s nimi na tabory ako animatorka a rovnako som ich navstevovala aj mimo toho, ziadny rozpravkovy les nebol bez mojej malickosti a vsetky deti v susedstve som strazila. Takze si myslim ze skusenosti mam bohate, rovnako cit a empatiu co je pri detoch velmi dolezite. No som romka. Myslite si zeby to bol v tomto meste problem? Ze aj keby sa niekomu zdal moj profil sympaticky odradilo by ho to? Dakujem za kazdu spatnu reakciu.
(Pardon ak to sem nepatri ale neviem sa tu este poriadne zorientovat.)
Prajem vam este krasny podvecer.🌷
@sun_shine_2020 dakujem, ste mile 🙂)
mila*
@autorka uprimne? Nie. Sú aj slušní a vzdelaní Rómovia. Pokial by ta moje dieta milovalo, pre mňa za mňa bud aj mongolka (pozor, to teraz nie ako urážka!). 😊
A inak mam kamaratku s pedagogickou, jej by som ani psa nezverila... 🤦♀️
Cize začať postupne s opatrovanim, referencie sú dôležitejšie ako VS 👍
Prosim ta, odkial si zo Ziliny? 🙂
@lienka.7 dakujem za pozitivny a pekny komentar... doteraz ma vsetky deti milovali (trosku horenos😁) a ja ich, kazde dieta je ine, kazde je specialne a kazde potrebuje s kazdym sa pracuje inak, mala a om na starosti rozne decka ale vzdy sme si k sebe nasli cestu, vsetko je o komunikacii
@sun_shine_2020 hajik 🙂)
to som napisala ako tatar lebo som chcela rychlo a neviem kde sa to opravuje, tak sa ospravedlnujem🤷🏾♀️

Podla mna to je jedno ci si romka alebo nie. Pre mna by boli podstatne referencie/odporucania/skusenosti inych mamiciek s tebou 🙂 a aj to ako sa moje dieta citi s tebou 🙂 takze za mna: smelo do toho. Ziskat prve referencie a pojde to. Drzim palce 🙂