icon

Akreditovaný kurz fotografie v Žiline a okolí

gugu11
15. apr 2024
zorkahorka
15. apr 2024

Hladala som aj ja, podla mna nenajdes. Vsetko Ba alebo KE. Nasla som v bb este

gugu11
autor
15. apr 2024

@zorkahorka dakujem, som prekvapena, ze Zilina nic take neponuka, ani Martin.

supermario
15. apr 2024

To je aky "akreditovany"? Sak ides, fotis. Ked si dobra / dobry, zaplatia ti. Ak nie si dobra, nezaplatia. Ci uz aj na to potrebujeme akreditaciu?

zorkahorka
15. apr 2024

@supermario predpokladam,,ze dotycna je na urade prace - tak ako ja a urad prace preplaca len akreditovane kurzy

zorkahorka
15. apr 2024

@gugu11 tiez ma to stve. Asi si zaplatim nejakeho fotografa, ktory mi urobi jednodnovy kurz

gugu11
autor
15. apr 2024

@supermario ano vzhladom k tomu, ze nato nemam peniaze a chcem ist cez upsvr...

supermario
15. apr 2024

@gugu11 nejaky zamestnavatel od teba pozaduje mat akreditovany kurz? Lebo ak chces fotit samostatne za peniaze, tak ti len staci vziat fotak, urobit zopar kvalitnych fotiek, dat ich bud na web, alebo nechat si ich vytlacit a zviazat ako fotoknihu, ktoru ukazes potencialnym klientom (potom uz len zivnost). Ziadnu akreditaciu na smostnatnu pracu nepotrebujes.

gugu11
autor
15. apr 2024

@supermario aj tak sa da, dakujem za radu...

najinka
22. apr 2024

@gugu11 fotograficky kurz vam nepreplatia. Tato nova schema je na nedostatkove zamestnania, mate zoznam na ich stranke. Je to napriklad dojicka, zvarac, opatrovatel a pod. Mne bolo povedane, ze beauty kurzy a sluzby sa vobec nebudu preplacat cez tuto novu schemu..ak mate nejake ine informacie, napiste. Tiez by mi to pomohlo.

gugu11
autor
22. apr 2024

@najinka ja som sa pytala aj na aranzovanie a viazanie kvetov a povedali mi, ze to by slo, ale bola to pani ktora zastupovala. Tak naozaj neviem a vyskusam aj welness pracovnik, to sa urcite "vsetci" budu hrnut na tie profesie, ktore ste spomenula, mozno potom schvalia aj ine😁

zorkahorka
22. apr 2024

@najinka ale preplatia. Jeden foto kurz je v bb, dalsie dva v ke a ba

najinka
22. apr 2024

@zorkahorka ano? Odkial mas taku informaciu? Ja som chcela pedikersky kurz, pani co mi bola pridelena na urade nechcela tu ziadost ani zobrat, ja som ju tam tak ci tak vyplnila a nechala. Prisli do kancelarie pocas vyplnovania asi 3 dalsie pracovnicky, kazda ked pocula, o aky kurz sa jedna, len gulala ocami, ze to nie je z 'tych 3 odvetvi, ktore schvaluju'. Dalsia vec je, ze tentokrat je to vraj ohranicene, do kolko eur moze kurz stat. Nedozvedela som sa na urade prace, kolko by to malo byt, lebo vsetko uzasne taja, nikto nic poriadne nevie, ale pani z pedi kurzu povedala, ze max 900e moze stat kurz, drahsi nepreplatia. Toto bolo 8.4. Ci maju odvtedy zmenene pokyny neviem, cakam na vyjadrenie k mojej ziadosti

najinka
22. apr 2024

@gugu11 https://www.alianciasr.sk/najziadanejsie-nedost...
Na tejto stranke je zoznam tych pracovnych pozicii. Akoze hovorim, nic normalne mozno okrem prace osetrovatela tam nie je..

najinka
22. apr 2024

@zorkahorka ale to nic neznamena, pokial oni nrlemaju nove info..pisala som si uz aj s panom, co robi tattoo kurzy, tiez akreditovane, tiez velka reklama- preplati vam to urad prace. Ale realita je taka, ze ziadosti maju ludia podane, len nikto nevie, ci nieco schvalia..ze sa mu mam ozvat zaciatkom juna, ked budu mat ziadosti naspat

gugu11
autor
23. apr 2024

@najinka ano to som aj ja poculs, ze do 900e preplatia kurz... Ja myslim, ze podanim ziadosti nic nestratime, ak schvalia super, ak nie co uz😁

najinka
13. máj 2024

@zorkahorka dnes mi prislo rozhodnutie z uradu prace. Takze ako som pisala, z 'normalnych' kurzov nic nebude..

zorkahorka
13. máj 2024

@najinka omg