icon

Angličtina pre deti v Žiline: Kvalitné kurzy?

radkaradix
16. apr 2024

Ahojte, poraďte, kde ste spokojné s angličtinou pre deti - prezenčne, nie online. Syn má 5 rokov a chodí do Viveusu, ale nie som spokojná, nezdá sa mi, že by sa za rok niečo nové naučil. Stále dookola farby a počítanie do 10, čo vedel, keď mal 2 roky.. pustí im videjko, deti poskáču, vyfarbia si obrázok a hotovo.. Kedysi sme chodili do Family Friendly English a to bolo tiež dosť o ničom. Úplne odveci slovná zásoba, ťažké slová, len videjká z netu a vyfarbovanie omalovaniek.. majú angličtinu aj v škôlke a odtiaľ vie pesničky, básničky, praktické základné slovíčka, to sa mi zdá kvalitnejšie.. hľadám niečo podobné... 🙏 Ďakujem za vaše skúsenosti

tanyan
16. apr 2024

Predpokladám, že škôlka spolupracuje s nejakou jazykovou školou, tak oslov túto jazykovú školu, keď sa ti ich spôsob výuky viac páči.

martyzpp
16. apr 2024

@radkaradix ja som nasho syna prihlasila do Gabby language school a zatial fajn. Kazdu hodinu preberaju nejaku temu, dostali knihu a kazdu hodinu aj nejaky papier so slovickami a obrazkami na cvicenie doma. Mali uz casti tela, nabytok, zvieratka…chodi len od februara.

radkaradix
autor
16. apr 2024

@martyzpp toto znie super! Ma to hlavu aj patu. Vyskusame teda Gabby. Dakujem.

radkaradix
autor
16. apr 2024

@tanyan hodiny v skolke vedie jedna pani, nema vraj ani jazykove vzdelanie, len nejaky kurz, ale zas ma skvely pristup a na tu basic english to ocividne staci, kedze vysledky vidim. Ale chcela by som pre syna najst dlhodobu jazykovku, kde je aj nejake to odborne zazemie

martyzpp
16. apr 2024

@radkaradix urcite by to slo ale lepsie kebyze doma viac cvicime. Lebo ozaj, iba za tych 45min tyzdenne sa AJ nenauci, treba cvicit aj doma.

petraj122456
21. apr 2024

Ja tiež hľadam, syn 3,5 základy ma hladam niekoho kto by sa s ním hral po anglicky ideál súkromne

zuzanabacikova
24. júl 2024

Pozdravujem,
ponúkam súkromné doučovanie ANJ (vyučovanie šité na mieru) v Žiline.
Cena dohodou.
Značka: vynikajúce výsledku, 40-ročná prax, žiaci dosahujúci výborné umiestnenia v súťažiach na Slovensku aj v zahraničí, prvé miesta v projektových súťažiach v EU.
Štúdium: USA, VB, UKF Nitra...
Kontakt: 0949545398