Dobrý deň,
máte niekto (alebo vaše deti) skúsenosti s brigádou v Kongu? Ak áno, boli ste spokojný? Ako to prebiehalo
@martinmmartin Kongo je detské zábavné centrum v Žiline
@deginko Novidis, a ja uz som si predstavoval doplnanie goríl v pralese na stromy.....
opýtaj sa v skupine Žilina
Ja tiež ze ty kks aká exotika ja som sa dostala brigádovať max do Bešeňovej a do Nicolausu
@nerya naschvál som to písala do fóra Žilina, že zilincania pochopia asi
Píšem asi neskoro ale bude lepšie ak tu aj tak zanechám moju skúsenosť s prácou v tomto detskom centre. Pracovala som tam 1 rok od 2018 čo je dlhšie ako väčšina brigádnikov, pretože väčšina odchádzala do 1-3 mesiacov. Práca pozostáva z obsluhy baru (príprava jedla, nápojov), vybavovania vstupov, udržovanie poriadku a čistenia priestorov na konci zmeny. Mzdu sme vždy dostávali minimálnu a hlavne piatky a víkendy sme sa nikdy nezastavili išli sme bez prestávky. Najväčší problém tejto brigády bol majiteľ. Ten zamestnával hlavne brigádničky na strednej škole, a vlastne všetci zamestnanci boli brigádnici. Niekoľko dňové zaúčanie zaplatené nebolo. Ak po večernom upratovaní ráno našiel nejakú omrvinku pod gaučom alebo stolom tak brigádnikom strhával odpracované hodiny, niekedy aj celý deň. Toto vám potvrdí každá brigádnička čo tam kedy robila. Centrum je obrovské a upratať ho je dobrá makačka a každý sa ponáhľal aby stihol posledné spoje domov. Veľa krát sa stávalo že centrum bolo plné a 2- 3 brigádnici na to skrátka nestačili. Majiteľ bol neustále na kamerách a akonáhle vás videl oddychovať alebo sa učiť do školy keď bolo málo ľudí, opäť strhával hodiny. Bola to moja prvá a zároveň najhoršia brigáda. Keď mi už končila ročná zmluva oznámila som majiteľovi, že už tam pracovať nechcem a nemám záujem predlžovať si pracovnú zmluvu na čo ma následne začal citovo vydierať, ako on nemá dostatok zamestnancov a pod. Toto je moja skúsenosť z roku 2018 a neviem ako to je teraz no myslím si, že sa toho moc nezmenilo. Rozhodne túto brigádu neodporúčam.
Brigada v Kongu? To budes musiet opisat najlepsie ako vies....pocitam ze to nebude dokladanie tovaru v Tescu v Kinghase. O com presne hovoris???