icon

Bývanie v Rajci

85jasmina85
17. sep 2021

Dobrý deň touto cestou by som sa chcela opytat ci náhodou neviete niekto o nejakom byte na predaj v Rajci je to Žilinský kraj dakujem pekne pretoze na internete som stale nic nenasla

21oktober
17. sep 2021

@85jasmina85 neviem o žiadnom . Ale čo ťa preboha ťahá do Rajca, poznám ho viac než dobre ale nebývala by som tam ani za nič.

janulka182
17. sep 2021

@21oktober preco? len sa pytam, lebo to mesto mam zafixovane ako take fajn male mestecko. v Klacoch mi byvala babka a rodina a vzdy som si hovorila, ze v Rajci by sa dobre byvalo.

slavka2010
17. sep 2021

@85jasmina85 ahoj ja byvam v Rajci. Kupit tu byt je velmi tazke. Velmi malo sa tu predava a ak nieco vybehne tak sa rychlo preda. Aj za cenu, ze sa mi niekedy rozum zastavuje 🤦‍♀️. Cca mesiac dozadu niekto ponukal 2 izbak za 98000 a predal ho.

21oktober
17. sep 2021

@janulka182 ja som tam zopár rokov pracovala , bolo to dávno , mám tam rodinu , ľudia sú tam celkom fajn ale mne ako mesto sa vyslovene nepáči . Centrum je celkom pekné ale to okolie už nie. Ja som si vždy vravela že Rajec by bolo posledné mestečko kde by som chcela bývať.

85jasmina85
autor
17. sep 2021

@21oktober no vidíš a ja tam bývam u priatelovych rodičov ale chceme sa osamostatniť

85jasmina85
autor
17. sep 2021

@slavka2010 aj ja tam bývam mali sme uz 1byt vyhladnuty ale dotyčný sa nemal k čomu aby poriesil papiere tak ho priatel poslal kazde ľahšie aj ked su kamarati

85jasmina85
autor
17. sep 2021

@21oktober no vidíš a ja som bývala zas v BA a uz by som sa tam nevrátila pretoze mne osobne sa Rajec paci ale ako sa vraví každý podla vlastnej chuti

21oktober
17. sep 2021

@85jasmina85 pozri ak chceš žit v Rajci , tak ži v Rajci veď to je tvoj život nie môj . Každý má žiť tam kde sad dobre cíti . Ani v tej Bratislave by som žiť nechcela. Ja už teraz nežijem v okolí Źiliny , ale ak by som si mala vybrať tak by to bola asi Lietavská Svinná.