icon

Čo vieme o nájdenom novorodencovi v Žiline?

15. jún 2024

Och čítali ste o nájdenom novorodencovi dnes? :(

4stanka4
15. jún 2024

Nie, nezachytila som nič. O co ide?

lakebabe
15. jún 2024

@4stanka4 našli mŕtveho novorodenca v odpadovej šachte dnes

autor
15. jún 2024

@4stanka4 https://www.cas.sk/clanok/2937491/hroza-pri-zil...

Samozrejme viac asi nemohli napísať kvôli citlivosti prípadu, hrozne

4stanka4
15. jún 2024

@lakebabe och chúďatko 😞

lakebabe
15. jún 2024

@4stanka4 to hej a ze v areáli MŠ

jenn7
15. jún 2024

Zial poznam osobu ktora to ma na svedomi.

maminkadeticiek
15. jún 2024

@jenn7 Preboha!Strasne

fantaghiro21
15. jún 2024

stislo mi srdce , guča,.....CO som to precitala, tak rozmýslam nad tým, co matku k tomu viedlo . A preco musia nevinne sotva narodene deticky tak trpiet, zazit krutu smrt.
Snad je anjelikovi už lepsie v nebi

Dalej som v jednej skupine na fb videla video,kde na Rysoch padala nejaka zena (asi z dnesneho dna) a zomrela
Smutný den...

autor
15. jún 2024

@fantaghiro21 toto nechápem ze to niekto zverejni 😢...ale tam šlo asi o nehodu?

fantaghiro21
15. jún 2024

@autor
No ked som to video zahliadla, popis k videu ziadny. Ani v komentaroch nikto nevedel , ci zije.
Az neskor, administratori stranky napisali so smutným emotikonom ze osoba nakoniec zomrela☹
Video je uz odstratene. Takze asi az po case dostali informacie...
Smutne ☹

lakebabe
15. jún 2024

@fantaghiro21 na insta to koluje stále pred chvíľou mi to vybehlo že to bola nejaká Polka smykla sa na lade

fantaghiro21
15. jún 2024

@lakebabe na instagrame nie som tak aktivna. smutne☹ take daco by nemalo kolovat ...

lakebabe
15. jún 2024

@fantaghiro21 Poliaci to vo velkom zdieľajú na turistických stránkach v pl ja som viac tam ako fb a tých videí koluje viac z viac uhlov

fantaghiro21
15. jún 2024

@lakebabe to je strašne...Polsku stranu Rysov nepoznam, neviem odkial spadla. ale smutne a "morbidne" takto to zdielat...Je mi to luto...

lakebabe
15. jún 2024

@fantaghiro21 zevraj ztade a ze tam spadli dalsi dvaja len lepšie nič sa im nestalo ale každý píše iné info

vanilkovazmrzka
15. jún 2024

Mna by len zaujimalo, preco ta zena nesla na interupciu, ked dieta nechcela… alebo ak to bola nestastna nehoda, preco nezavolala pomoc…

miska1997
15. jún 2024

Čítala som v komentároch že by to mala.byť pravdepodobne 25 ročná žena ktorá už má 7 alebo 8 detí..
Neviem či sa to zakladá na pravde

jenn7
16. jún 2024

@miska1997 je to tak. Este minuly tyzden ju stretla moja mama v soku ze prepana ty zasa cakas babo, mlada sa vyjadrila ze aj toto ide dat na adopciu. Preco ale spravila takuto vec netusim. Pokial ma pamat neklame, toto bolo jej 6 te dieta, ale 8 me tehotenstvo.

maminkadeticiek
16. jún 2024

Tolko hniezd zachrany a taka tragedia 😔

miska1997
16. jún 2024

@jenn7 To je hrozné 😪 nechápem prečo ho teda nedala na tu adopciu. Vraj ho sama zavraždila ? Je psychický v poriadku ? Alebo je to nejaká feťáčka ? Verím že dostane to čo si zaslúži. Celé zle. Chúďa bábätko 😪

jenn7
16. jún 2024

@miska1997 ona je vsetko len nie v poriadku.

autor
16. jún 2024

@jenn7 ale ani ten chlap nebude v poriadku, či to má každé s iným? V 25 toľko deti, to snáď ani nie je možné...sa mala sterilizovať keď chce sexovať bez rozumu a deti

jenn7
16. jún 2024

Tusim s nejakym zije ale u nej sa nevie…