Čo vieme o nájdenom novorodencovi v Žiline?
Och čítali ste o nájdenom novorodencovi dnes? :(
@4stanka4 https://www.cas.sk/clanok/2937491/hroza-pri-zil...
Samozrejme viac asi nemohli napísať kvôli citlivosti prípadu, hrozne
stislo mi srdce , guča,.....CO som to precitala, tak rozmýslam nad tým, co matku k tomu viedlo . A preco musia nevinne sotva narodene deticky tak trpiet, zazit krutu smrt.
Snad je anjelikovi už lepsie v nebi
Dalej som v jednej skupine na fb videla video,kde na Rysoch padala nejaka zena (asi z dnesneho dna) a zomrela
Smutný den...
@autor
No ked som to video zahliadla, popis k videu ziadny. Ani v komentaroch nikto nevedel , ci zije.
Az neskor, administratori stranky napisali so smutným emotikonom ze osoba nakoniec zomrela☹
Video je uz odstratene. Takze asi az po case dostali informacie...
Smutne ☹
@fantaghiro21 na insta to koluje stále pred chvíľou mi to vybehlo že to bola nejaká Polka smykla sa na lade
@lakebabe na instagrame nie som tak aktivna. smutne☹ take daco by nemalo kolovat ...
@fantaghiro21 Poliaci to vo velkom zdieľajú na turistických stránkach v pl ja som viac tam ako fb a tých videí koluje viac z viac uhlov
@lakebabe to je strašne...Polsku stranu Rysov nepoznam, neviem odkial spadla. ale smutne a "morbidne" takto to zdielat...Je mi to luto...
@fantaghiro21 zevraj ztade a ze tam spadli dalsi dvaja len lepšie nič sa im nestalo ale každý píše iné info
Mna by len zaujimalo, preco ta zena nesla na interupciu, ked dieta nechcela… alebo ak to bola nestastna nehoda, preco nezavolala pomoc…
Čítala som v komentároch že by to mala.byť pravdepodobne 25 ročná žena ktorá už má 7 alebo 8 detí..
Neviem či sa to zakladá na pravde
@jenn7 ale ani ten chlap nebude v poriadku, či to má každé s iným? V 25 toľko deti, to snáď ani nie je možné...sa mala sterilizovať keď chce sexovať bez rozumu a deti

Nie, nezachytila som nič. O co ide?