Dá sa objednať na RTG pľúc vo FNsP Žilina?
Ahojte,zaujima ma,či sa objednáva NBA RTG pľúc vo Fnsp Žilina. Prípadne,či sa dlho čaká? Ďakujem
rtg je bez cakania, resp. s minim. casom cakania dla poctu ludi...dobre je ist rano medzi 8-9 hod, vtedy je tam malo ludi, nez stihnu lekari naposielat ludi, zaregistrujes sa so ziadankou a kart. poistenca pri okienku, a hned ti povedia c. dveri, kam mas ist, pockas, kym vyjde personal...a ak mas na ziadanke STATIM, vysledky mas do hodiny, ak nemas, vysledky su na druhy den do poludnia....
rtg je bez cakania, resp. s minim. casom cakania dla poctu ludi...dobre je ist rano medzi 8-9 hod, vtedy je tam malo ludi, nez stihnu lekari naposielat ludi, zaregistrujes sa so ziadankou a kart. poistenca pri okienku, a hned ti povedia c. dveri, kam mas ist, pockas, kym vyjde personal...a ak mas na ziadanke STATIM, vysledky mas do hodiny, ak nemas, vysledky su na druhy den do poludnia....
@luxus10 ďakujem 🙂
@amdornik pisala som vyssie, statim do hodiny, ostatne do druheho dna, a este zavisi od toho, ci je pracovisko rtg prepojene s odosielajucim lekarom elektronicky, alebo nie-vtedy musis pre vysledky ku okienku prist osobne, ak su prepojeni, lekarovi pridu vysledky emailom...
@luxus10 prehliadla som. ďakujem. tak to potom to isté, ako na železničnej...

Neobjednava
Prides s papierom tam ,poslu Ta k danym dveram a pockas.Ja som bola na RTG pluc v utorok a cakala som asi 4min