Detská endokrinológia: Skúsenosti s doktorkou Kyskovou?
Ahojte chodíte niekto s deťmi na endokrinologiu k mudr.Kyskovej?My ideme zo synom k nej prví krát tak by som chcela vedieť aká je a či hneď prvý krát berie krv.Dakujem
@peta00 ja som nedavno objednavala dcerku k pani doktorke. V telefone som jej nadiktovala vysledky krvi, co jej brala pediatricka, na zaklade toho jej dala termin a povedala, ze jej spravi sono a nastavi liecbu. O odbere krvi mi nic nespominala.
@slniecko174 ja som objednavala syna a kázala mi doniesť iba výšku rodičov tak neviem či mu bude prvý krát aj krv brat neukázala nám ani na lacno prísť a objednaný sme na 11:00
@peta00 nam dala termin az na 13.00, tak to si nemyslim, zeby brala krv. Pediatricka Vam nebrala krv?
@slniecko174 je fakt v pohode, nemusíte mať obavy 🙂len mne je ľúto, že už musíme o rok prejsť k dospelackej... síce aj tá je v pohode,tam chodím zas ja..len s ňou sa nedá spojiť,ani telefónom,ani mailom... už to výhoda, že ku Kyskovej človek hoci kedy dovolá
Pani doktorka je skvelá, sme veľmi spokojní. Nám berie krv zakaždým, ale asi záleží od diagnózy/problému. 🙂

my sme boli v Mt a áno berie sa krv na vyšetrenie.