icon

Dospelá kamarátka (30+) - Žilina

kylie84
10. jan 2021

Ahojte, strieľam naslepo.. 🙂
Mám 31, som slobodná (ale zadaná), samostatná, zodpovedná (ale aj uletená). Mám rada šport, prechádzky so psom, svoju záhradu, dom a terasu, rodinu, kamarátov, dobré jedlo, dobrú kozmetiku atď... V poslednom čase si uvedomujem, že by som rada stretla kamarátku, ktorá rieši svoj život ako dospelá samostatná žena. Nechám na každej, ktorá by sa chcela ozvať, čo pod tým cíti. Môžeme spolu skočiť na kávu, dobré jedlo, do wellnesska, zdielať pracovné skúsenosti, životné situácie (tým nemyslím vyplakávanie nad neúspechmi, ale skôr zdieľanie životnej motivácie). Jasné, že kým je korona, môžeme len popísať.

Strana
z2
may555
13. jan 2021

@kylie84 kludne sa ozvi, som v ZA dostahovana takze zvacsovanie porfolia priatelov je stale u mna v kurze😉 ale vopred upozornujem, ze mam dva krpate zavazky na krku😂 a s tym spojeny znacne okresany volny cas, ale ja aj strasia sme nadmieru spolocenske tvory cize sme za kazdu srandu😉

majka4555
29. jan 2021

@kylie84 kludne sa mozes ozvat, ale tiez mam krpca, upozornujem na to vopred 😀 mozno, mam limitovany cas, ale tieto aktivitky co si uvadzala lubim a vedeli by sme ich sklbit 😉

dadiekuk
1. feb 2021

@kylie84
@may555
@majka4555 ahojte ahojte aj ja by som sa rada pridala ku vám... Som v ziline dostahovana moc kamosiek tu veru nemám. Tiež mám 2 malé záväzky ale tak čas by som si určite aj na vás nasla 😊

majka4555
1. feb 2021

@dadiekuk
@kylie84
@may555
Super, tak stretko asi teraz nepripada v uvahu kym sa to tu nejak neutrasie, ale popisat zatial mozeme. Teda aspon ja to na zaciatok ocenim 😉

may555
Odpoveď bola odstránená
dadiekuk
Odpoveď bola odstránená
majka4555
Odpoveď bola odstránená
tatianaba
2. mar 2021

Ja sa pridavam. Som sice v Ziline uz tri roky ale poznam tu jedine muzovych kamaratov. A mam tiez 8 mesacny privesok, ktory je vkuse so mnou. 🙂

dadiekuk
3. mar 2021

@tatianaba Ahoj a si priamo zo Žiliny alebo kam chodievať von kočíkovat ?

tatianaba
3. mar 2021

@dadiekuk Byvame na Hlinach. Ale ja som tala akcna. Vcera som sa bola s malym prejst na Hajiku napriklad,nech mame zmenu. 😀

dadiekuk
3. mar 2021

@tatianaba ooo tak super... Ja som z vlciniec... Tak môžeme aj spolu po hodiť Žilinu 😁

cucoriedka21
25. mar 2021

Ahojte baby 👋 ak máte ešte voľné miesto vo vašom "klube" rada sa k vám pridám 🙂 . Mám 3 deti a tiež by som sa rada vyvetrala fyzicky aj psychicky 😊🙃

dadiekuk
26. mar 2021

@cucoriedka21 ahoj jasne ze je miesto každý je vítaný 😊 a už nám snáď aj počasie bude priat aj na prechádzky. Ako máš staré deti?

tatianaba
Odpoveď bola odstránená
dadiekuk
Odpoveď bola odstránená
dominika_sk
Odpoveď bola odstránená
sono2
26. mar 2021

Keď tak si dajte urobiť testy.
My ideme do za za rodičmi a bude nás v dome dosť veľa ale, všetci s testami jedna rodina je po covide.

tatianaba
26. mar 2021

@sono2 Poobede idem.

tatianaba
26. mar 2021

@dominika_sk Na Hajik? Co by sme tam robili? 😀

dominika_sk
26. mar 2021

@tatianaba však tu pišeš že si sa tam bola prejsť. Tak že ma mate po ceste😁

tatianaba
27. mar 2021

@dominika_sk Jaaaaaaaaj, materska demencia, sorry. 😂 To bola jednorazova akcia.

majka4555
30. mar 2021

@cucoriedka21 ahoj kludne sa pridaj miesta je dost 👍🙂 my s @dadiekuk to urcite ocenime

may555
5. apr 2021

@cucoriedka21
@tatianaba
@dominika_sk zeny, som tu zasa po dlhsom case a pozeram ze premudrely konik mi zmazal napisane..uz som sa dlho tak nezasmiala😂😂 och, co uz..ja, najpoburujucejsi clovek nabadajuci na porusovanie nariadeni🤣🤣🤣 dievcata, my byvame vo visnovom, na dome, keby ste niekedy chceli "vypadnut" z mesta na beztestovy vzduch😂 tak ste vitane...
@dadiekuk to uz u nas pozna😁

dadiekuk
5. apr 2021

@may555 jasnačka super tam je 😘

dominika_sk
6. apr 2021

@may555 aj mne vymazali🤦🏼‍♀️

tatianaba
6. apr 2021

@dominika_sk aj mne... pripadala som si chvilku ako kriminalnik. 😂

cucoriedka21
6. apr 2021

Kočky ja až teraz pozerám že kamarátka 30+ .
Teda ak to nevadí mam 27 ale 7 ide nahor tak po zaokrúhlení 30 😅 😉. Máme doma 3 deti. Plánujem v sobotu niekam zobrať deti ,manžel je po nočnej. Nepridate sa niekto žienky? 🙂

may555
6. apr 2021

@cucoriedka21 ja by som aj sla, keby nemam poobede svadbu😂😂 tak asi nabuduce😁
@cucoriedka21

cucoriedka21
6. apr 2021

@may555 jeej tak gratulujem 😉 užite si deň, aj keď teraz to nieje asi moc slávnostné..ako sú ma tom opatrenia ?

may555
7. apr 2021

@cucoriedka21 co sa tyka opatreni, max. pocet osob je 6, vratane 2 uradnikov, cize len my dvaja plus 2 svedkovia. Ale to nam nevadi, teraz mame svadbu len formalnu, cisto z praktickych dovodov, muz ide dokonca do nocnej v sobotu 😂 a ja som sa chvilu aj obavala ze pojdem v rifliach🤣 niekedy v buducnosti urobime poriadnu v kostole so vsetkym co k tomu patri a samozrejme aj s detmi😊

Strana
z2