icon

Dostupnosť a ceny baletu v Žiline pre deti

ivanis267
17. júl 2025

Ahojte 🙂 Potrebujem radu. Dcérka chce veľmi chodit na balet, keď som videla cenu v mestskom divadle na pol roka až mi zabehlo..ako, keby bola väčšia tak zaplatim ale proste ani neviem či ju to bude nejako dlho bavit ked mam za to tolko zaplatiť..kamoška mi povedala, že mám skúsiť cez umelecké školy tam vraj balet býva. No ale neviem sa dopátrať v ktorej umeleckej škole lebo ich je niekoľko a keď som našla v jednej,nie je tam cenník a takisto či sú tam nejaké skúšobné hodiny alebo tak. Dovolať sa nedá nikam asi kvôli prázdninám, ale potrebujem to poriešiť zrovna teraz lebo všade je splatnosť písaná (bez ceny) 😀 do cca 5 septembra a to už chcem aby chodila.

btus
17. júl 2025

ZUŠ - tam sa učí aj balet a cena školného nie je veľká. V každej ZUŠ sa učí aj balet. Tanečný odbor je rozdelený na 3 časti: ľudový, moderný ( džes napr) a balet. Čiže každé dieťa sa učí všetko. Prvé 3 roky je to len tanečná príprava a tam sa učia všeobecne, pohyp, zopár prkov, držanie tela, rytmus, kráčanie do hudby.... Ale popozeraj aj iné baletné štúdia.

ivanis267
autor
17. júl 2025
@btus

ZUŠ - tam sa učí aj balet a cena školného nie je veľká. V každej ZUŠ sa učí aj balet. Tanečný odbor je rozdelený na 3 časti: ľudový, moderný ( džes napr) a balet. Čiže každé dieťa sa učí všetko. Prvé 3 roky je to len tanečná príprava a tam sa učia všeobecne, pohyp, zopár prkov, držanie tela, rytmus, kráčanie do hudby.... Ale popozeraj aj iné baletné štúdia.

@btus ďakujem