Dr. Richard Durmis
Prosím vás chcem zmeniť gynekológa. Aký máte názor na tohto doktora? Máte s ním nejaké skúsenosti? Ďakujem veľmi moc
Richard je ortoped, je to jeho brat, Peter je gynekolog
@michaelacabadova
@martyzpp gynekológa som myslela prepáčte
Co clovek to iny názor. Mne osobne velmi pomohol ale treba si pripraviť peňaženku. On nie je typ, ktorý by kecal s pacientkami do odpadnutia takze treba sa pytat. Odpovie na vsetko co potrebujes v danej chvíli vediet. Ma toho ale vela, čakanie na vyšetrenie niekedy aj hodinu ale to uz asi vsade je tak. Kazdopadne je to odborník a nebyť jeho, doteraz by som bola bez detí a spoliehala sa na kvapky, sirupceky a cajiky.
Ja k nemu chodim, som spokojna a ja som prave nikdy necakala, ale teda za vsetko platis, najviac ta vyjde tehotenstvo, ordinaciu ma vybavenu, takze tam dokaze natocit aj monitor,ked chces nieco vediet, musis sa pytat, ale viem, ze maju baby aj iny nazor, ja by som nemenila
@vendulka80
@michaelacabadova ďakujem pekne za názory. Som v prvom trimestri a chcela som lepšieho doktora ako mám teraz lebo ten môj mi ani len nepovedal že vidí srdiečko 😔
Ja mam taky nejaky neutralny nazor na neho. Som pri nom skoro tri roky, z toho jedno tehotenstvo a momentalne aj druhe. A v pohode, ked potrebujem, opytam sa ho a on na vsetko odpovie. Ale ako baby vyssie pisali, je to riadny spas. Kazda poradna 15€ (s fotkou 20€). A ku koncu posledne tyzdne ked sa chodi na poradnu kazdy tyzden tak ti urobia aj ctg (pasy) a za tie sa plati dalsich 15€…k porodu by som si ho ale nazazmluvnila.
@martyzpp takze vlastne zakaždým čo tam prídem na poradňu a kontrolu tak 15€ sa platí zakaždým áno?
Jj presne tak
@martyzpp
@michaelacabadova baby inak teraz nad tým rozmýšľam. Je možné že mi niekto prepísal názov diskusie??? Lebo ja ani neviem že sa ten doktor (ne)volá Richard.
Ano, admin opravuje nadpisy.
@martyzpp aha super no… už som si myslela že mi šibe 😂
Ano, co poradna, to 15 eur a na poradne som chodila kazde tri tyzdne, co viem, tak kamosky inde chodievali kazdy mesiac, ale mozno to bolo aj kvoli veku, ze som mala 32
Ahoj, ja k nemu chodím (Peter Durmis). Áno, ako iné baby píšu, je to akoby súkromný lekár (a je to aj riadny kus chlapa, že babenky 😆), za všetko platíš a nikdy nevieš koľko (raz 15€-raz 20€...)..
Ale na druhej strane,ak naozaj hľadáš starostlivosť a doktora, ktorý Ti odpovie na otázky, odporúčam. Ja som veľmi spokojná, je veľmi milý a v prípade problémov - ktoré ja mám každú chvíľu - je k dispozícii či už aj cez správy alebo email aj cez víkend. Vysvetlí, poradí, odporučí..ja by som hlavne počas tehotenstva nemenila (ja rizikové od začiatku, návštevy každé 2-3 týždne). Tak dúfam, že som trošku pomohla, na viac otázok kľudne napíš 😇👶
Je pán dr. aj pri pôrodoch?

Urcite Richard? Ja mam gynekologa Durmisa ale vola sa Peter.