icon

Gynekológ MUDr. Zachar - skúsenosti

oliviamae
3. mar 2023
motolica
3. mar 2023

@oliviamae za mňa top doktor ,poslali ma k nemu pred xy rokmi,keď si iní lekári nevedeli dať rady,pomohol mi, veľký pedant,nič nenechá len tak ,všetko vyšetrí,nič nezanedba...má už svoj vek ,dllllllho sa u neho čaká ,už ani nepracuje celý týždeň...veľa žien od neho odišlo kvôli tomu čakaniu a že nemal sono,ale už má ....za mňa môžem povedať,že akýkoľvek zdravotný problém mám,riešim to s gynekológom zacharom 😃lebo mne príde,že on jediný fakt aj počúva, rieši,vybaví a ešte k tomu je aj vtipný,vždy sa narehocem,keď ležím na koze 😅😅

oliviamae
autor
3. mar 2023

@motolica ja chcem pre dcéru, niekoho s ľudským prístupom, ona ešte nikdy nebola, ešte nemala pohl. styk a skratka sa mega hanbi a nechcem niekoho, kde sa bude cítiť zle🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

mtn112233
3. mar 2023

@oliviamae ja som u neho bola 2 krát ale iba keď zastupoval moju doktorku.. raz na tehotenskej poradni a raz už po pôrode.. ovidva razy som bola veľmi spokojná až tak že som mala sto chuti byť jeho pacientkou na trvalo 🙂 veľmi milý, vypočuje, vysvetlí.. super 👍👍

ema198
4. mar 2023

@oliviamae dávala som tu príspevok nájdi si.......... u Dr. Kianicku je nová lekárka robí každý deň okrem utorka a berie aj nové pacientky možno pre dcéru bude lepšia žena.

motolica
4. mar 2023

@oliviamae chápem,on by bol fajn voľba,ale čoskoro pôjde do dôchodku ,neviem koľko tam ešte vydrží ,už robí len 3 dni v týždni a to berie len cca 5-6 žien. Už pred pár rokmi mi vravel,že už plánuje odchod,tak neviem a tiež fakt neviem ku komu pôjdem 😬😬

luciazahornadska
29. mar 2023

Ja taktiež poradím - v ambulancii Dr. Kianičku teraz robí veľmi milá pani doktorka. Je naozaj zlatá ústretová. 🙏 Dr. Zachar je taktiež super, ale už má svoj vek...