icon

Inštruktor psychomotorického vývoja - Žilina

potyvirus
27. máj 2022

Ahojte, neviete prosím vás niekto, či je v Žiline nejaký inštruktor PMV podľa Evy Kiedroňovej, ktorý vie zhodnotiť dieťa a naučit mamičku správnu manipuláciu. Ďakujem.

deti95060810
27. máj 2022

vojtovku? alebo?

potyvirus
autor
27. máj 2022

@deti95060810 Vojtovku nie, tu cvicime, skor manipulaciu a bezne ukony pocas dna, ako dieta spravne stimulovat, aby napredovalo, ci je tu v ZA nejaky instruktor, ktory absolvoval kurzy pani Kiedronovej

tiika
27. máj 2022

@potyvirus Skús sa obrátiť na Materské centrum prip. možno aj nejakú laktacnu poradkyňu, oni tiež využívajú všelijaké polohy a vedia poradiť aj iné veci nielen ohľadom dojčenia.

ella_bella
27. máj 2022

Ja mám od Kiedroňovej dve knihy a videla som nejaké jej videá, mala som kopu dobrých úmyslov, a laktačná poradkyňa mi napokon stačila (nájdeš na mamile), došla a ukázala mi, ako dieťa chytať, keď ho trebárs bolí bruško, ako ho šikovne uchopiť, keď mu chcem v umývadle opláchnuť zadok... Z Kiedroňovej som bola zbytočne vystresovaná (že dieťa trvalo poškodím, ak ho zle chytím 😅 prvorodička, no...), kým toto ma úplne upokojilo. Tak uvidíš...

nwnw
27. máj 2022

@potyvirus skus tuto pani. Vela z nich robi poradenstvo online https://www.facebook.com/spravnyvyvojamanipulac...

gabika128
6. jún 2022

@potyvirus mne ukazovali manipuláciu a rôzne iné polohy a stimulácie vo fyziofamily. Čakali sme na termín ďalšie ale fakt som bola veľmi spokojná.

gabika128
6. jún 2022

@potyvirus ešte chcem dodať, že tam robia kompletnú diagnostiku aj rodinnú anamnézu. Priamo chceli vidieť ako ja dvíham a manipulujem s malou a poradili ako čo zlepšiť.