icon

Kde kúpim kocky predstavivosti?

petrastrbanikova
27. jan 2022

Ahojte baby chcem sa opýtať hlavne bab ktoré su zo Žiliny a môže byt aj okolie Bytce … zháňam tieto kocky ktoré som nasla na nete za 4e ale za dopravu chcu akoze až 8e 😱nevidela ste ich niektorá v nejakom obchode?dakujem

Kde kúpim kocky predstavivosti?
janai1
27. jan 2022

@petrastrbanikova v mirage je tento obchod, mali by mať

vanda323
27. jan 2022

Načo sú tie kocky?

petrastrbanikova
autor
27. jan 2022

@janai1 a neviete či tam pustia aj mimo OP?

petrastrbanikova
autor
27. jan 2022

@vanda323 logopedička nám ich odporučila kvôli reci že sa dieťa s nimi hra a spolu vymýšľame rôzne vety tým pádom dieťa si precvičuje svoj jazyk v rámci hry😊dúfam že som to dobre zhrnula 😃

lilke
27. jan 2022

@vanda323 v školách sa používajú na cudzích jazykoch, vymýšľanie viet, komunikácia. Ja som s tým trénovala s dcérou logo.

vanda323
27. jan 2022

@lilke
@petrastrbanikova Waw dievčatá. To je zaujímavé

vilma7
27. jan 2022

@petrastrbanikova môžeš si ich vyrobiť aj sama. Z kartona.

janai1
27. jan 2022

@petrastrbanikova netuším... Ale nemyslím, že to teraz ešte niekde kontrolujú 😅

kittykat22
27. jan 2022

Ten obchod odkial su sa vola Tiger. Je to obchod ktory vyraba vlastne veci, vo vlastnom dizajne a predava ich v nejakom casovo ohranicenom obdobi. Vyrobia, predaju a tym sa to konci. Uz ich tam viac nenajdes. Ak tie kocky vazne chces, tak si ich kup z bazaru lebo druhu sancu uz mat pravdepodobne nebudes.

Ak by si chcela aj ine kocky kde su obrazky na rozpravanie tak sa volaju story cubes, telling story dice alebo pribehy z kociek. Mozes si vybrat set obrazkov ktory sa ti paci.

evica17
28. jan 2022

Ja som videla cosi podobne v tescu, tweda trochu inak zabalene, ale bolo to pri spolocenskych hrach. Ze tiez kocky a podla toho pribeh rozpravas. Skus tam kuknut.
@petrastrbanikova

dzejsik
28. jan 2022

je ich viac verzií - hra Story Cubes, tie sú síce drahšie, ale viac kociek v balení … nájdeš pri spoločenských hrách (Albi, Tesco, kníkupectvá…)

kacena4
28. jan 2022

maju ich aj v draciku su rozne druhy nemusi byt len "predstavivosti"

petrastrbanikova
autor
28. jan 2022

Už som kúpila dakujem všetkým 🙂

macilka
28. jan 2022

@petrastrbanikova a kde si prosím kúpila?

petrastrbanikova
autor
28. jan 2022

@macilka presne tieto iste čo som chcela v mirage Flying Tiger 🙂 mali ich tam ešte dost ☺️

macilka
29. jan 2022

@petrastrbanikova ďakujem krásne.