Kde nájsť dobrého plastického chirurga v Žiline?
15 ročná dcéra má tri znamienka na vybratie, potrebujem však dobrého chirurga, lebo jedno má na hrudníku a tam sa vraj zvyknú robiť keloidy. Má problémy s imunitou a hojením rán, preto potrebujeme naozaj odborníka. Viete niekoho poradiť? Ak nie v okolí ZA, pokojne aj BA, KE. Ďakujem.
@limetka713 ahoj,treba ist najskor poobede na konzultaciu,tam vas odrazu objednaju na zakrok
@lela1 vdaka, mne zas priamo z nemocnice medzitym odpisali ze doobeda mam volat lebo poobede su zakroky a to co si poslala zas naopak 🤷♀️
A za ake casove obdobie asi tak objednali,dlho sa caka?
Vdaka
Bola som v jednom sukromnom centre v ziline,,ostala.jazva, aj ked mi vraveli, ze neostane po vypaleni. Druhe som davala vybrat v.zilinskej nemocnici, bolo to uz davnejsie, taky uz stary lekar.aj doktorka.tam boli. A bez jazvy, krasne.zasite, nie je.vidiet.
@limetka713 oni to uz asi zmenili,boli sme tam pred par rokami,objednavalo sa poobede a doobeda sa robili zakroky,vtedy sa cakalo 3 mesiace

@mimumuska ano plasticka chirurgia v Ziline v nemocnici dr.Kamila Hamarova,vyberala znamienko mojmu synovi,vynikajuci pristup,syn mal 7 rokov,aj jemu sa robia keloidne jazvy,dr.mu pichala potom do jazvy kortikoidy.