icon

Kde nájsť milého a ústretového zubára v Žiline?

28. jan 2025

Dobrý deň ženy. Prosím vás o rady. Ja si neviem pomôcť. Jedna sa o zubára. Môjmu synovi sa zlomilo zo zuba. Začalo ho to bolieť. Ma 16. Naposledy bol ako 12 ročný. No a jedna sa o to , že som totálne stratena v cenách. Rozmýšľam nád pohotovosťou. Našla som jednu SK dentál kliník. Zilina. Ako našla som ich kopec aj cenníky ale som úplne mimo čo ako sa platí. Ja nemám ani sajnu koľko sa bude platiť. Prosím vás ženy zo Žiliny. A poznáte nejakého zubára pohotovosť. Kde sú milý ústretový. A nenechám tám celú výplatu. Podľa vašich postrehov kde ako sa chovali a koľko str platili. Fakt sa neviem zorientovať . Budem vďačná.

autor
28. jan 2025

A ešte otázka či niečo prepláca poisťovňa či ako to je. No som úplne mimo.

3petka
28. jan 2025

Ceny sú všade iné. Staci zavolať tam kam chceš ísť a povedia ti. Poisťovňa ti nič nepreplatí. Zubár si popýtal od teba a aj od poisťovne aby zarobil.

andreakotesova
28. jan 2025

SK dental Žilina je super. Dcére tam trhali mliečnu päťku (vtedy nás pohotovosť stála cca 60 eur komplet). Určite mu urobia rontgen. Počítaj +/- 100 Eur.

autor
28. jan 2025

@andreakotesova prosím vás nie je to tam pod Auparkom ? V takej uličke kde postavili taký sivý dom taký tmavý pochmúrny . A tak také modré dvere a zub je tam nakreslený. A oni sú pohotovosť ?

andreakotesova
28. jan 2025

Chvália aj túto kliniku https://artdent.sk/

mondolina
28. jan 2025

on nemá svojho zubára? nechodí na preventívky?

autor
28. jan 2025

@mondolina ma. Snažím sa riešiť urgent.

deti95060810
28. jan 2025

urgent so zlomeným zubom? z pohotovosti ťa pošľú preč , v lepšom prípade budú škaredo zazerať...

autor
28. jan 2025

@deti95060810 boli ho nalomeny zub. Možno je tam aj kaz. A už sme volali. Môže prísť. Okolo 100€ to bude.

mondolina
28. jan 2025

a na urgentne mu to opravia? prečo nejdete k svojmu?
Daj vedieť.