Kde objednať vianočné zákusky v Bytči a okolí?
Ahojte, viete poradiť kde objednám vianočné zákusky Bytča/Žilina/Prievidza a okolie ? Chcela by som si objednať, najlepšie na základe skúseností. Ďakujem;)
@ivka67 Minulý rok som videla na Facebooku že reštaurácia V uličke, v Bytči ponúkala zákusky na Vianoce. Skús pozrieť ich Facebook, prípadne napíš aj do skupiny Bytča.
A ešte na Facebooku Torty a koláče, Bytča pozri tam tiež pani ponúkala, že pečie.
@anonym_af0bef ďakujem pozriem 🙂
@anonym_af0bef ďakujem pozriem 🙂
@ivka67 teda V uličke v Bytči by som zákusky určite nekupovala. Raz mi odtiaľ manžel doniesol na Valentína veternik a kremes, ale teda také zlé zákusky som ešte nejedla, čistá umelina a samý margarín, chuť žiadna. A to neporovnávam s domácimi, ale ešte aj tá cukráreň v Kauflande BY má lepšie zakusky...
Možno sa medzičasom polepšili, toto bolo asi 2 roky dozadu. Ale osobne by som si tam už zákusok nikdy nekúpila.

@ivka67 Minulý rok som videla na Facebooku že reštaurácia V uličke, v Bytči ponúkala zákusky na Vianoce. Skús pozrieť ich Facebook, prípadne napíš aj do skupiny Bytča.
A ešte na Facebooku Torty a koláče, Bytča pozri tam tiež pani ponúkala, že pečie.