Kde prepichujú ušká bábätkám?
Ahojte, viete poradiť, kde prepichuju uška bábätkám? MUDr. Dunajovec to už nerobí... Ďakujem
tak to je pre mna novinka, doteraz som si myslela, ze to robi kazdy doktor 😉 ale aj v zlatnictvach ti to spravia podla mna.
@lulula12 tam väčšinou nastreľuju 🤔
@lulula12 tam väčšinou nastreľuju 🤔
@zuzkasimka a preco teda nedas nastrelit? Ked uz tvoje babatko tak nutne potrebuje nosit sperky.
Kamoska.davala v tetovacom studiu, robili tam aj piercingy. No ale nebolo to babatko, uz trosku vacsie dieta. My sme dali hned v porodnici
To zvládneš aj sama. Nahrej zicherku nad plameňom a ideš.
Ak mas moznost nastrelit tak chod do toho. Len vybrat dobry salon. Lekari to uz robit nechcu. Nastrelovanie bolo rychle v podstate bez bolesti. Mala sa len zlakla stuknutia nastrelovacej pistole. Ani kvapka krvi. Starat sa o to treba tiez aby sa rana neinfikovala. Jedina nevyhoda pre niekoho moze byt to, ze jej nedaju hned vase vybrane nausnicky ale take nastrelovacie z chir. ocele. Mohli sme si vybrat ci pozlatene alebo postriebrene. Babo musi byt vacsie myslim aspon 3 mesiace aby dorastlo usko. Bala som sa toho ale po tejto skusenosti nad prepichovanom by som ani neuvazovala.
@zuzkasimka mojej to urobili v nemocnici
tiez som bola za prepichovanie, ale nakoniec sme dali nastrelit, trvalo to par sekund a mala plakala asi 30 sekund a potom si ani nespomenula, kdez to pri prepichu to trva aj boli viac. sama som si dala prepichnut aj nastrelit a neda sa to porovnat...
tiez som bola za prepichovanie, ale nakoniec sme dali nastrelit, trvalo to par sekund a mala plakala asi 30 sekund a potom si ani nespomenula, kdez to pri prepichu to trva aj boli viac. sama som si dala prepichnut aj nastrelit a neda sa to porovnat...
@babushkaem ja som dala detom aj prepichnut, aj nastrelit. Babetku je to 2x jedno co z toho a po osobnych skusenostiach som skor za prepichnutie, lebo sa da dat okamzite zlato. Pri nastreleni chirurgicka ocel, no nic moc- takmer vsetci v okoli mali zapalene z toho dierky a bola dlhsia rekoncalescencia oproti prepichnutiu a zlatym nausniciam.
@babushkaem ja som dala detom aj prepichnut, aj nastrelit. Babetku je to 2x jedno co z toho a po osobnych skusenostiach som skor za prepichnutie, lebo sa da dat okamzite zlato. Pri nastreleni chirurgicka ocel, no nic moc- takmer vsetci v okoli mali zapalene z toho dierky a bola dlhsia rekoncalescencia oproti prepichnutiu a zlatym nausniciam.
@vevesh u nas vobec, ako jej o prepichli, tak sa jej to hned zahojilo... absolutne ziadny problem sme nemali..
@zuzkasimka bodliak

tak to je pre mna novinka, doteraz som si myslela, ze to robi kazdy doktor 😉 ale aj v zlatnictvach ti to spravia podla mna.