Kde sa dať dobre najesť v Žiline po 16. hodine?
Ahojte, prosím Vás pekne nepoznáte niekto dobrú reštiku v Žiline, kde sa dá najesť aj po 16 a nie je príliš drahá ? Vďaka za všetky odpovede 😁
@pluss to síce áno, ale vo väčšine podávajú jedlo len do 14.00 či 15.00
n bulvari mas restauracie... mc donald...isto nieco aj na stvorcaku..
@tulipanik12 takže chceš denne menu? Ala cart sa určite varí aj po 15
V ZA je kopa dobrych restik kde sa najes ale uz nie ako denne menu
@tulipanik12 no tak potom ty ale hovoríš o dennom menu...lebo restiky varia normálne až do večera..akurát z klasického menu ako ti píše janai1
@pluss nie to nehovorím, ale reštiky ako Grácia, Tosca či Campari(ktoré už je otvorené len do 15) už zväčša vôbec po 15 nevaria. Ale ja som sa pýtala na nejaký tip, čo ty mi zjavne aj tak nevieš poradiť, keďže si z BB.
@pluss a ešte ja nikdy nevstupujem do akejkoľvek diskusie, ak nemám čo poradiť či aspoň podeliť sa s osobnou skúsenosťou 🫣
@tulipanik12 ale ty si fakt mýliš otváracie hodiny reštaurácii a časy podávania denného menu 😬
Gracia je do 18, Tosca do 23, jediná Campari zatvára o 15 lebo šokujúco varia iba denne menu
V ZA radi chodíme do Zulumi a do Caroliny
@janai1 áno síce otvaracie hodiny týchto reštík súhlasia, no ani v jednej zo spomínaných sa už po 15 nenaješ. Carolina sa v poslednej dobe dosť zhoršila, ale Zulumi vyskúšam, vďaka za tip.
@tulipanik12 ja žilinu poznám a chcela som ti poradiť ale keďže píšeš neurčito...prv som chcela vedieť či hovoríš o dennom menu alebo klasike lebo miešaš hrušky s jablkami presne ako ti práve opäť napísala janai1...tak tie poznámky si nechaj 🙂
@pluss nepíšem neurčito, pretože o 16.00 sa logicky už nepodáva denné menu, ty , prv '
Blackdog, varia vyborne a ceny nemaju prestrelene
Kde sa ti stalo že ti po 16 nechceli dať jedlo? Normálne sa pýtam, lebo ja som to ešte nezažila do reštiky skôr chodievam na večeru ako obed alebo si objednám aj o 20, ale samozrejme nie denne menu🙂. To ti povedali ze kuchyňa je zavretá a ponúkli ti čaj či ako?
@tulipanik12 v Maxe ale davno som tam nebola
Ja som strcena v restikach denne, byvam v centre ZA a najeme sa kedykolvek az do vecera. Nechapem o com pises
Napr. Spirit, Blackdog, Manzo je vyborne, Streetfod
@n3la čítaj od začiatku 👍
@tulipanik12 po 16 tej sa najlepšie najem doma.
Odporucam Olivia's, alebo Sushi bonsai, robia okrem skveleho sushi aj ine skvele jedla (polievky, rezance a pod.)
Ja Zilinu nepoznam, ale v cudzom.meste
vojdem do hociktorej, pozriem prostredie, jedalny listok, bud odidem, alebo ostanem. V tvojom pripade sa zameriam.na ceny.
@tulipanik12 Porkbelly na Bulvári. Aj tá hneď vedľa i oproti...
@oli18 nie to nevojdeš, pretože tie moje vyššie spomenuté už varia len do 15, ale niektorým ľuďom škoda vypisovať dookola to isté, však?
@tulipanik12 A inak tie, ktoré ste mi dali tipy a nie zbytočné komentáre, tak ďakujem.
odporúčam v Mirage hore je reštaurácia na váhu, neviem v akom čas myslím od 18h mali aj zlavu 25% treba isť pozrieť
Myslim ze skoro vsetky cinske ti daju jedlo za rovnaku cenu cely den...
@tulipanik12 kym budes hladat tu, ktotu ti radia, mozes cestou minut aj 2-3 dalsie, ktore ti neporadili a ktore by ta uspokojili. Ty vsak cakas len jednu radu, inej nie si pristupna. No co uz?
@oli18 😱

@tulipanik12 a však bežné reštaurácie sú otvorené do večera či?