Koho dcéra študuje na konzervatóriu v Žiline?
Kto alebo komu sa učí dcéra atď na konzervatorium v Žiline...aké ja štúdium náročné ?
Na ich stránke je napísané že internát neposkytujú ale je v iných školských internátoch...ale čo tam nenapísali kedy je deň otvorených dverí ...
@deti95060810 to ma práve napadlo pozeral som ich stránku...len jedni z mála tam nemali kedy...tak len volať..aj tak som zvedavý či tam rovno nerobia aj daaky test či na to dieťa má..ako som zisťoval..
Myslim,ze tam nebyva den otvorenych dveri/minimalne o tom neviem/
Najlepsie bude,ak zavolas na studijne oddelenie a poinformujes sa priamo.
Co sa studia tyka-co konkretne ta zaujima?
Ale veď tam majú napísané, že 16.11.2024 bude metodický deň, kde sa dá prihlásiť, je tam prihláška a tam povedia presne, čo sa vyžaduje na prijímačkach, hlavne talentových.
Býva toto aj v našom meste.
@petronelag ja som iba nevedel že čo je metodický deň pozeral som iba deň otvorených dverí a ten tam nebol písaní.. prvý je 16.11...a druhý majú v marci...práve že tam chce ísť pozrieť sesry dcéra ...len tam chce ísť pozrieť len vravela ze tam bude robiť rovno skúšky ci na to má..lebo hlási sa tam 2 roky pred ukončením zakladky tak som zvedavý či je to tak..zavolám tam a zistím jej ako to je keď chce vedieť

zavolaj do školy a opýtaj sa kedy plánujú Deň otv. dverí... väčšinou býva na iných školách krátko pred Vianocami ....