icon

Koho dcéra študuje na konzervatóriu v Žiline?

jozef11111111
19. okt 2024

Kto alebo komu sa učí dcéra atď na konzervatorium v Žiline...aké ja štúdium náročné ?
Na ich stránke je napísané že internát neposkytujú ale je v iných školských internátoch...ale čo tam nenapísali kedy je deň otvorených dverí ...

deti95060810
19. okt 2024

zavolaj do školy a opýtaj sa kedy plánujú Deň otv. dverí... väčšinou býva na iných školách krátko pred Vianocami ....

jozef11111111
autor
19. okt 2024

@deti95060810 to ma práve napadlo pozeral som ich stránku...len jedni z mála tam nemali kedy...tak len volať..aj tak som zvedavý či tam rovno nerobia aj daaky test či na to dieťa má..ako som zisťoval..

osky
19. okt 2024

Myslim,ze tam nebyva den otvorenych dveri/minimalne o tom neviem/
Najlepsie bude,ak zavolas na studijne oddelenie a poinformujes sa priamo.

Co sa studia tyka-co konkretne ta zaujima?

petronelag
19. okt 2024

Ale veď tam majú napísané, že 16.11.2024 bude metodický deň, kde sa dá prihlásiť, je tam prihláška a tam povedia presne, čo sa vyžaduje na prijímačkach, hlavne talentových.
Býva toto aj v našom meste.

jozef11111111
autor
19. okt 2024

@petronelag ja som iba nevedel že čo je metodický deň pozeral som iba deň otvorených dverí a ten tam nebol písaní.. prvý je 16.11...a druhý majú v marci...práve že tam chce ísť pozrieť sesry dcéra ...len tam chce ísť pozrieť len vravela ze tam bude robiť rovno skúšky ci na to má..lebo hlási sa tam 2 roky pred ukončením zakladky tak som zvedavý či je to tak..zavolám tam a zistím jej ako to je keď chce vedieť