icon

Kto pečie tradičné domáce koláče v Žiline?

superholka77
3. feb 2025

Dobrý večer chcela by som sa opýtať či náhodou niekto nepozná takú babičku alebo Pani ktorá pečie aj doma kluďne najlepšie tie tradične koláče ako sú moravské koláče, štrúdle, pagače škvarkove, cesnačky, osuchy atď často mávame v roku rodinne oslavy doteraz sme si piekli sami podľa receptúry našej babky len akosi sme sa rozrástli a mamina už nestíha 🙂 A celá rodina zbožňujeme domáce pečenie tradične slovenské ale Hlavne tie tradične z masla a takých surovín ktoré nie sú umelé 🙂 a rada by si privyrobila podstivo si zaplatíme za tu chuť a prácu šikovnej babičke Pani ktorá pečie z láskou…. Žilina a okolie Martin Bytča kľudne ;) Ďakujem kraaasne

katarinkaa33
4. feb 2025

@superholka77 dobrý deň, nie som babička ale všetkým chuti skoro ako od babičky. Som z DK

superholka77
autor
4. feb 2025

@katarinkaa33 Dobrý deň Katarínka a aké väčšinou používate suroviny prosím vás? A čo konkrétne viete upiecť z tých tradičných koláčikov? Chutia ako od babičky mäkučké nadýchane veľa plnky fakt ako od babičky ? Napíšem vam súkromnú správu 🙂

sashenocka007
5. feb 2025

@superholka77 my teda pecieme v cukrárni Sofia v Tepličke nad Váhom ale je to ako domáce poctivé. mini moravské koláče, pagáče, osuchy zemiakové a kapustové. slimáky syrové a cesnakove ak by ste nikoho nezohnali vyskusajte.niekedy sa dajú kúpiť aj malé balíčky na ochutnanie.

superholka77
autor
6. feb 2025

@sashenocka007 napíšem správu