Ktoré sono prsníkov v Žiline odporúčate?
Ahojte, odporúčate viac Krankas alebo pani doktorku Kaššayovú, na cene nezáleží, skôr odbornosť a aby čakacia doba nebola pol roka😄 ďakujem pekne.
bola som v krankas a v nemocnici za mňa 100% nemocnica. Kranskas šiel ako na páse, ja som lem žmurkla a bolo to v nemocke ma poriadne dlho pozerala a precízne.
@s_o_n_i_k_e a ciste nahodou nevies, ci uz v nemocnici maju iny mamograf, ako pred cca 7-10 r., ked bolo vysetrenie velmi bolestive?
@luxus10 o momografe neviem ale ja som počula len taký čo stláca prsník o inom neviem, ale minule mi gynda povedala, že sa nemá chodiť pred MS, lebo že sú vtedy prsia citlive, no ale ako si to vie človek naplánovať, keď ženu objednajú skoro o pol roka :(
@s_o_n_i_k_e TEN ZILINSKY MAMOGRAF BOL BRUTAL, je jedno kedy tam clovek isiel, a k tomu posmievacny personal...v martine maju uplne iny, tam sa prs iba dotknu, ale nie tlacia...to je sakra rozdiel...
@luxus10 uff dobre vediet

mne naposledy v krankase isli sonom tak, ze urobili medzi zabermi medzery, akokeby kazdy druhy tah vynechali,,...