icon

Ktoré sono prsníkov v Žiline odporúčate?

n3la
18. jan 2025

Ahojte, odporúčate viac Krankas alebo pani doktorku Kaššayovú, na cene nezáleží, skôr odbornosť a aby čakacia doba nebola pol roka😄 ďakujem pekne.

luxus10
18. jan 2025

mne naposledy v krankase isli sonom tak, ze urobili medzi zabermi medzery, akokeby kazdy druhy tah vynechali,,...

s_o_n_i_k_e
24. jan 2025

bola som v krankas a v nemocnici za mňa 100% nemocnica. Kranskas šiel ako na páse, ja som lem žmurkla a bolo to v nemocke ma poriadne dlho pozerala a precízne.

luxus10
24. jan 2025

@s_o_n_i_k_e a ciste nahodou nevies, ci uz v nemocnici maju iny mamograf, ako pred cca 7-10 r., ked bolo vysetrenie velmi bolestive?

s_o_n_i_k_e
25. jan 2025

@luxus10 o momografe neviem ale ja som počula len taký čo stláca prsník o inom neviem, ale minule mi gynda povedala, že sa nemá chodiť pred MS, lebo že sú vtedy prsia citlive, no ale ako si to vie človek naplánovať, keď ženu objednajú skoro o pol roka :(

luxus10
25. jan 2025

@s_o_n_i_k_e TEN ZILINSKY MAMOGRAF BOL BRUTAL, je jedno kedy tam clovek isiel, a k tomu posmievacny personal...v martine maju uplne iny, tam sa prs iba dotknu, ale nie tlacia...to je sakra rozdiel...

s_o_n_i_k_e
27. jan 2025

@luxus10 uff dobre vediet