icon

Liposukcia brucha v Envy Žilina

alofinka
21. máj 2022

Rozmýšľam nad touto procedúrou, mam dosť veľké brucho, nemá niektorá skúsenosti?

renata1405
22. máj 2022

@alofinka ak ho mas velke a vela tuku tak ti liposukciu ani neurobia ja som bola na konzultacii mam take 3 cm tuku na bruchu a poslal ma kade lahsie ze mam schudnut a potom prist. No ked schudnem tak sa mu mozem na liposukciu vysrat no nie? A to mam 62kg a 166cm.

lilianka28
22. máj 2022

@alofinka skúsenosti zatiaľ nemám, ale čaká ma to v septembri. Tiež mám problematickú časť brucho. Myslela som, že mi bude stačiť liposukciu, ale dr. na konzultácii povedal, že by to nestačilo a treba spraviť aj mini plastiku (odrezať prebytok kože). A to som bola v tom, že také sa robí iba pri morbídnej obezite. Nakoniec som sa rozhodla, že do toho idem, tak som zvedavá na výsledok.

alofinka
autor
23. máj 2022

tak asi ma tiež pošle kade ľahšie, ja mám 100 kíl a obvod pása 112 cm to by som sa ani nedoplatila

jannali
24. máj 2022

@lilianka28 koľko tá to prosím tá vyjde? Poistovna niečo prepláca?

lilianka28
25. máj 2022

@jannali Poisťovňa neprepláca nič. Vyjde to dosť, nakoľko je to kombinovaný zákrok. Cenu mám dohodnutú na 2400€. Je v tom ale komplet všetko, vrátane hospitalizácie. No a

lilianka28
25. máj 2022

No ale beriem to ako investíciu do seba😉

jannali
25. máj 2022

@lilianka28 a kde Vám to budú robit?

lilianka28
25. máj 2022

@jannali mne to budú robiť v BB. Konkrétnu kliniku tu nebudem písať, keď tak cez IP.

jannali
26. máj 2022

@lilianka28 ďakujem, ak budem potrebovať viac info,napíšem Vám. Držím palce ❤️

lilianka28
26. máj 2022

@jannali OK a ďakujem ☺️