Liposukcia brucha v Envy Žilina
Rozmýšľam nad touto procedúrou, mam dosť veľké brucho, nemá niektorá skúsenosti?
@alofinka skúsenosti zatiaľ nemám, ale čaká ma to v septembri. Tiež mám problematickú časť brucho. Myslela som, že mi bude stačiť liposukciu, ale dr. na konzultácii povedal, že by to nestačilo a treba spraviť aj mini plastiku (odrezať prebytok kože). A to som bola v tom, že také sa robí iba pri morbídnej obezite. Nakoniec som sa rozhodla, že do toho idem, tak som zvedavá na výsledok.
tak asi ma tiež pošle kade ľahšie, ja mám 100 kíl a obvod pása 112 cm to by som sa ani nedoplatila
@lilianka28 koľko tá to prosím tá vyjde? Poistovna niečo prepláca?
@jannali Poisťovňa neprepláca nič. Vyjde to dosť, nakoľko je to kombinovaný zákrok. Cenu mám dohodnutú na 2400€. Je v tom ale komplet všetko, vrátane hospitalizácie. No a
No ale beriem to ako investíciu do seba😉
@lilianka28 a kde Vám to budú robit?
@jannali mne to budú robiť v BB. Konkrétnu kliniku tu nebudem písať, keď tak cez IP.
@lilianka28 ďakujem, ak budem potrebovať viac info,napíšem Vám. Držím palce ❤️
@jannali OK a ďakujem ☺️

@alofinka ak ho mas velke a vela tuku tak ti liposukciu ani neurobia ja som bola na konzultacii mam take 3 cm tuku na bruchu a poslal ma kade lahsie ze mam schudnut a potom prist. No ked schudnem tak sa mu mozem na liposukciu vysrat no nie? A to mam 62kg a 166cm.