icon

Mamičky zo Žiliny, sídlisko Vlčince

pjana
21. jún 2012

Ahojte, pristahovali sme sa do Ziliny a zatial sa mi nepodarilo zoznamit sa so ziadnou mamickou tak, aby sa z nas stali kamaratky. A verte, ze obcas mi je tu smutno, ked som s malou vonku a bolo by fajn, keby sme sa mali s kym porozpravat. Rozhodla som sa, ze to skusim takto cez MK. Tak ak je tu nejaka mamicka, ktorej tiez chyba kamaratka, skusme to zmenit🙂

pjana
autor
27. jún 2012

@katren dakujem, ale vidim, ze tam uz dlho nikto neprispieval a ak sa aj snazili, tak nikto neodpisal.

karina2203
28. jún 2012

Dobrý den, môžte mi niekto poradiť, alebo dať rovno kontakt na predpôrodne cvičenie....v nemocnici na spanyolovej je uz plno...a nič ine nemôzem najst...dakujem 🙂

petrah22
28. feb 2013

ahoj, ja jsem tez mamicka ze Ziliny, mam 5 mesicneho chlapceka, keby si chcela, mohli bysme sa sejit, pokud si teda jeste nenasla nejaku mamicku a stale to plati. petra

zuna8
13. mar 2013

@petrah22 ahoj Petra, ja som tiez z Vlciniec, nepoznam tu zatial nikoho, kedze som sa do Ziliny pristahovala. Mam 3-mesacneho synceka, rada by som aspon obcas s niekym pokocikovala a poklebetila o nasich drobcoch 😉

petrah22
14. mar 2013

ahoj, budem rada, kdyz bysme sa stretli. jak ti to nebude vadit, dohodli bysme sa cez mail, ok? napis mi na pet.heidrich@gmail.com a domluvime sa, beres?

srdiecko3
9. apr 2013

Ahojte, ja som tiez z Vlciniec, zo Zvolenskej, kocikujem zatial sama a mam 2 a pol mesacnu dcerku. Dajte vediet ak este hladate niekoho na spolocne kocikovanie a debaty pocas prechadzok 🙂

srdiecko3
10. apr 2013

A zabudla som na mailik srdiecko13@gmail.com

dominikaa
18. jún 2013

ahojte kocky,aj my sa stahujeme do ZA vlcince,chcela by som sa opytat ci je tam niekde blizko nejake detske ihrisko,alebo park?stahujeme sa z rodinneho domu,kde sme s detmi mohli byt stale vonku na dvore...

wandeirra
30. jún 2013

@srdiecko3 ahoj,ja kocikujem tiez sama,bývame na Vlkoch🙂
@dominikaa je tu vela ihrisiek celkom peknych🙂, ake mas velke deti?

wandeirra
30. jún 2013

@pjana
@zuna8 odkial ste kocky?

srdiecko3
30. jún 2013

@wandeirra ahojky, ja som z Vlciniec III, byvame blizko expres Tesca a Ty?
jedina nevyhoda u nas s malou je ze ma momentalne 5 mesiacikov a zacina sediet, teda sa mi hneva vo vanickovom kociku a najnovsie v nom nevydrzi ani polhodinove kocikovanie bez placu, ak chces, mozeme pokecat aj po mailiku 🙂 Rada sa podelim o mamickovske starosti a radosti 🙂

wandeirra
30. jún 2013

@srdiecko3 ja tiez z trojky..kusok od tesca. O kolkej chodievate von? Napisem maila do posty...my mame akurat dnes tri mesiace🙂

dominikaa
30. jún 2013

@wandeirra super,to sa tesim,este to trosku preskumat,akurat zajtra sa stahujeme 🙂 deti mam 14mes.dcerku a 3rocneho synceka 🙂

wandeirra
30. jún 2013

@dominikaa jeej tak to mas veselo doma🙂 ja mam dvoch chlapov 4r. a 3mes.🙂 a odkial sa stahujete?

dominikaa
30. jún 2013

no veru veselo 🙂 dufam,ze nasi susedia to nejako s nami preziju 🙂 tak tebe uz 4r. aj trosku pomoze,ci aj ziarli trosku? Stahujeme sa z oravy

nika774
15. júl 2013

Ja som tu tiez sama ako palec, tak rada spoznam partacku na kocikovanie 🙂

natalia2011
11. sep 2013

Ahojte, je tu niekto kto ma cca 2,5 rocneho drobca a je v Ziline sam ako ja?

ahojj
21. sep 2013

@pjana ahoj si tu??

pjana
autor
23. sep 2013

ahoj, ano🙂

andula77
28. okt 2013

@natalia2011 Ahoj. Ja mam dvoch chalanov, mensi mal v july 2r. a hoci som sa pristahovala pred cca 3 rokmi, nenasla som si kamosku len co sa obcas stretnem s nejakymi maminami v centre a pod. ale inak sa nestretavame a mne obcas chyba nejaka kamoska, ktorej by som mohla napr. zavolat a ist von s malymi ci pripadne aj bez nich. Priznam sa, ze nie som moc ukecany clovek a mam rada aj samotu, ale po 5 rokoch na materskej je tej samoty niekedy az prilis a ja mam chut ist niekedy s detmi aj bez nich....mozno potrebujem nejaku ukecanu babu najst lebo dve tiche to by asi bola nuda🙂 ...priatel je sice zilincan, ale jeho kamosi su bud slobodni a bez deti resp. mimo SR takza sa takmer s nikym nestretavame a ja si pripadam niekedy strasne izolovana, no asi nedokazem len na na ihrisku nadvazovat vztahy a budovat ich ..nie je to take lahke...tak ak mas stale zaujem a hladas kamosku, ozvi sa ;o) Inak mam 36 a niesom posadnuta nakupovanim, je to pre mna skor nutnost a som uprimna, mozno niekedy az prilis...;o)

andula77
28. okt 2013

a byvam pri Carrefoure🙂

andula77
4. nov 2013

Ahojte maminy. Nenajde sa ziadna kamoska pre mna ? A ak ma synov okolo 2 a 5 rokov tak to by bolo super ;)

jankabambulka
23. jan 2014

prosí vás, poraďte mi dobrú alergologičku u Vás v žiline. u nás v pb odišla do dôchodku a náhradu nemajú.. tak musíme si hľadať a mám dvojčatá fakt dosť choré.. a bojím sa ísť len tak na skúšku k niekomu , ďakujem za pochopenie..

lotka73
22. jún 2014

@srdiecko3 ahojcek kocky,kamoska predáva krásne dievc.vecicky za super ceny,nemáte záujem? Cca na 1-2 rocky,možnosť vybrať,Vlcince 3. 0905416611 🙂

kingus
22. mar 2016

mok9@azet.sk 🙂 @andula77

andula77
23. mar 2016

@kingus ahoj, pochopila som spravne, mam napisat mail? 😀

kingus
23. mar 2016

AHOJ nooo....keby som tu mnebola.....ale mozes aj sem.ja som sa traz mprestahovala do za a zatial mtu mnikoho nepoznam...

monca951
11. apr 2018

Ahojte žienky, už máte plán kde oslávite Deň detí ? My určite na Fačkovskom sedle pri Salaši Kľak. Bude tam Smejko a Tanculienka, ukážkyy záchranných zložiek, remeselníci, Máša a medveď a mnoho ďalších aktivít. Po minuloročnej skúsenosti odporúčam ! ;) vidíme sa papa

prechadzka
19. apr 2020

@pjana ahoj ja som.na materskej s mesacnym.synkom.Mozeme chodit kocikovat