icon

MH-MED, s.r.o. Martina Útla - skúsenosti, recenzie

ameema
6. mar 2023

Ahojte. Hľadáme pre naše bábätko ktoré sa o chvíľu narodí lekára. Viete mi prosím povedať nejaké skúsenosti s touto pani doktorkou? 😊 Ako ste s ňou spokojné? Dlho sa čaká, alebo objednávajú na čas a ide to plynule?
Ďakujem

monqy
6. mar 2023

@ameema objednávajú na čas , nikdy som s ňou nemala problém , je to doktor ktorý vyšetrí a nič nepodcení. Keď niečo pozrebujem ,ísť na nejaké vyšetrenie ,nikdy nepovedala nie

daffodil3007
6. mar 2023

@ameema úžasná pani doktorka, nie je to taka ťuťu muťu doktorka 😁, ale milá, všetko vysvetlí, aj po telefóne trpezlivá, ochotná a pani sestrička tiež. Všetko na čas, ak je problém, ešte v ten deň vám kážu prísť. mladé, pekné, šikovné, jednoznačne odporúčam 😊

feeewa
6. mar 2023

Ano, ako pisu baby vyssie… mila doktorka, ktora aj po telefone vsetko vysvetli a na vsetko odpovie…naozaj sa zaujima, nic nepodcenuje…
Ja som za nu nesmierne vdacna v Ziline… sestricka je tiez super, naozaj som spokojna…so vsetkym…systemom objednavania, pristupom, jednanim…

eva233
6. mar 2023

Ja som spokojná. Ako je napísané vyššie, nie je to taká tá ňuňu doktorka, ktorá sa bude muckat s dieťaťom, ale na druhej strane vždy je k nemu milá, priateľská, prívetivá. Je odborníčka a dokáže posúdiť, či je to "sopeľ" ktorý sa dá poriesit crz telefón a erecept, aby som zbytočne nemusela usoplené dieťa ťahať do čakárne kde je plno ešte viac chorých detí alebo si to naozaj vyžaduje návštevu ambulancie. Keď bolo treba vždy sme mohli prísť, vzala aj krv keď bolo treba. Dobré je že si vždy najskôr zavolám. Ona zhodnotí stav a povie ďalší postup. Nemá problém zavolať naspäť ak nezdvihne alebo má pacienta. Ak máme prísť, dá termín (áno aj v ten alebo na druhý deň), takže naozaj nemusíme sedieť dlho v čakárni.
Ešte by som spomenula, že je za očkovania (aj nepovinné, nemyslím covid😉). Nenúti, ale navrhuje a odporúča ich.

ameema
autor
6. mar 2023

@eva233 skvelé! Presne takúto pani doktorku sme hľadali 😊
Ďakujem za všetky názory, postrehy a skúsenosti