MUDr. Boráková - gynekologička v Žiline
Ahojte, máte s ňou niekto skúsenosť prosím? 🙂
@martamasarova ďakujem veľmi pekne 🙂 Mňa k nej preradili od Kianičku, ku ktorému som odmietala chodiť, tak verím, že konečne super dr 🙂
Ja som bola k nej tiež preradena- ale ja som bola sklamana že p.Kianička prestal robiť a robí už len utorky. Ja som s nim bola a aj som neskutocne spokojna. Užasny človek a aj doktor. Dve deti som s nim porodila. Ale k veci, išla som nakoniec k Mudr Borakovej co prevzala jeho pacientky, a bola som veeeeelmi spokojna tiez!! 😊 Velmi profesionalna, mila, poradila, a uź aj najmladšia sestra k nej chodi- ako ku prvej doktorke a tiež bola spokojna.
@katethebest super, ďakujem za info, to sa teším 😊
zdravím stále ste s p. MUDr. spokojné?
žiaľ Mudr Borakova tam už nepracuje. Neviete poradiť podobne dobrú doktorku v ZA?
žiaľ Mudr Borakova tam už nepracuje. Neviete poradiť podobne dobrú doktorku v ZA?
@avo232 a kto to tam prevzal ak sa smiem spytat?
Mudr Borakova aktuálne pracuje po-st-pia v KNM a v ut-št v BY. Je v ambulancii MUDr Dlugoša. Čiže pokiaľ vám nevadí dochádzanie, tak ju stále máte možnosť navštevovať.
Dobrý deň, nemá niekto na pani doktorku mail? Ďakujem
@anonym_a5b2fd Mudr Batorova. Máte s ňou skúsenosti?
@avo232 preboha to vazne?? No pekne, akurat mam mat PP, mna porazi..
@avo232 preboha to vazne?? No pekne, akurat mam mat PP, mna porazi..
@anonym_df24aa ja som bola teraz prvy krat u pani Batorovej... Ale tak pani doktorka sa snazila a mala uprimny zaujem o moj problém. Takze za mna spokojnosť.
Dobrý deň, nemá niekto na pani doktorku mail? Ďakujem
@anonym_6c04f3 gynborakova@gmail.com

Úžasná, milá, profesionálna, sono na ambulancií, doporučujem 🙂