Nemocnica Žilina - úrazová ambulancia
Ahojte, možno sa idem spýtať kravinu alebo pre niekoho úplnú banalitu, ale stal sa mi úraz, na urgente mi povedali, že mám ísť o 5 dní na kontrolu do spádovej úrazovej ambulancie.
1. Ošetrená som bola v Žiline, rovnako žijem v Žiline (aj keď bez trvalého alebo prechodného pobytu). Je možné, že by ma odmietli na tej kontrole ošetriť a poslali preč?
2. Kde presne sa mám hlásiť v tej úrazovej ambulancii, kde to je? Ako sa volá doktor čo to má na starosti? Koho presne si mám vygoogliť aby som tam trafila?
@michelle90 zavolaj svojmu obvodnemu, pod ktoru urazovku patris, on ti povie.
@janinque no práveže by bola pre mňa dosť zásadná komplikácia ísť mimo žilinu, preto som sa chcela pokúsiť si to predom dohodnúť či ma niekde vezmú, prero potrebujem konkrétny typ kam ísť
@michelle90 čiže obvodného máš mimo ZA okresu napr.? Tak potom len zoznam úrazových ambulancii v Žiline a obvolávaj, kde ťa vezmú.

To znamená že tam kde máš trvalý pobyt ak si z dediny tak to čo máš najbližšie. Alebo ísť v Žiline na chirurgiu povedať ze nemáš ani prechodný pobyt ale žiješ tam . Ale napr skus žilpo.