icon

Odporúčania na psychiatra v Žiline pre dieťa

Dnes o 14:35

Dobry deň. Prosím o pomoc odporúčate mi dakeho psychiatra Žilina okolie ale samozrejme nieje podmienka hlavne aby nás nezobral o pol roka. Pre dieťa ďakujem

anonym_7124ff
Dnes o 14:40

Zober telefon, otvor google a volaj do radu, pedopsychiatrov mas na SR ako maku, ak budes mat stastie niekto vas zoberie

anonym_2fda22
Dnes o 15:03
@anonym_7124ff

Zober telefon, otvor google a volaj do radu, pedopsychiatrov mas na SR ako maku, ak budes mat stastie niekto vas zoberie

@anonym_7124ff pedopsychiatrov máš ako maku? Tak to sa poriadne mýliš, tých chýba tuším nejaká stovka aby pacienti nemuseli čakať na poradie celé mesiace.

anonym_7124ff
Dnes o 15:14
@anonym_2fda22

@anonym_7124ff pedopsychiatrov máš ako maku? Tak to sa poriadne mýliš, tých chýba tuším nejaká stovka aby pacienti nemuseli čakať na poradie celé mesiace.

@anonym_2fda22 mozno som to zle napisal, je ich zalostne malo, na dvoch rukach spocitas

anonym_c73e51
Dnes o 16:22

@anonym_autor musis fakt z googlu rad radom 😒 ak budes mat stastie tak za pol roka...taka je realita. My cakame na koniec maja. Sme na medovkovych cajoch a psychologicke.

michaela329
Dnes o 16:29
@anonym_7124ff

@anonym_7124ff nie ako maku, ale ako šafránu.

anonym_7124ff
Dnes o 16:29
@michaela329

@anonym_7124ff nie ako maku, ale ako šafránu.

@michaela329 presne tak ako pises

michaela329
Dnes o 16:30

@anonym_autor skúste Mudr. Martin Naď - niekde pri RK. Keď sme hľadali dva roky dozadu pre žiaka, dal mu najskorší 🤷

zafir01
Dnes o 16:38

@anonym_autor sme z pb , mam v pestunskej starostlivosti 7 r neter .. problemy ,traumy z detstva ... volala som myslim ze siestim detskym.psychiatrom .nik mimo nase bydlisko nqs vziat nechcel .a v bydlisku v pb sme.dostali termin .... o dva roky . Nic ine na toto napisat uz neviem .

anonym_f2970d
Dnes o 18:28

@anonym_autor riesili sme to nedavno v skole pre dieta, odporucania od psychologicky boli Bratislava, Nitra, Rimavska Sobota, Zvolen, PB. Mama dietata obvolala zaradom vsetky ambulancie co nasla na nete. Dostala termin vo ZV (Guttenova) do mesiaca ale za pomerne vysoku sumu.