Odporúčania na svadobné služby a ceny v Žiline
Ahojte,
Začína svadobná sezóna a keďže my by sme chceli mať svadbu budúci rok, rada by som poprosila o nejaké aktuálne odporúčania a aké sú tento rok ceny, pretože zatiaľ nemám ani predstavu, čo koľko stojí.
Nechceme dať za svadbu 15000e, ale chceme to mať v rámci možností pekné, preto hľadám skôr také cenovo dostupnejšie varianty. Áno, viem, je to relatívny pojem, ale asi viete odhadnúť, čo za akú službu je už trošku väčší peniaz. 😊
Ešte dodám, že svadba bude v okrese Žilina a teda aj odporúčania by boli fajn odtiaľto, prípadne z okolia.
Svadobné šaty.
Koľko vás vyšlo požičanie? Kde ste si požičiavali? Kde majú pekný výber aj na veľkosti 40-42? (Mám bábo a po pôrode sa mi ešte nepodarilo schudnúť a neviem kedy sa podarí, preto sa pýtam aj na väčšie veľkosti, keďže mam pocit, že nevesty čo vidím majú veľkosti 38 a menej 😅)
Fotograf.
Prosím o vaše reálne skúsenosti a teda cenu a čo ste v nej mali zahrnuté.
Video.
Rada by som mala nejaké dlhšie video z celého dňa, ale aj taký kratší zostrih. Kľudne odporučte aj ak bola foto a video jedna firma a koľko si za čo zapýtali.
DJ.
DJa by sme už mali možno vytipovaného, ale budem rada aj za ďalšie odporúčania. Niekto, kto to celé pekne povedie. Neplánujeme mať zvlášť nejakého strejšieho/moderátora, preto chceme DJa, ktorý nebude len púšťať hudbu.
Obrúčky.
Zohnali ste v ZA alebo okolí nejaké pekné obrúčky za fajn cenu? Pôjdeme pravdepodobne do zlata.
Líčenie, účes.
Dávali ste sa česať a líčiť niekde alebo vám prišli domov? Znovu budem rada za konkrétne odporúčania a cenu.
Svadobná torta.
Odkiaľ ste mali dobrú tortu?
Stráženie dieťaťa.
Náš malý by mal v čase svadby možno necelé 2 roky a rozmýšľam, že by som si k nemu zaplatila opatrovateľku, aby s ním stále nemusel mať starosť niekto z rodiny. Aby si užili svadbu ako sa patrí a drobec bude môcť mať svoj pokoj, keď bude potrebovať. Využili ste osobne už takéto opatrovanie? Aký máte na to názor? Kde ste hľadali takúto opatrovateľku?
Vopred moc ďakujem za každé odporúčanie a kľudne doplňte aj vaše rady, na čo myslieť, nezabudnúť, ak už máte svadbu za sebou alebo to aktuálne riešite.
Vďaka! ❤️
Obrúčky.
Našli ste pekné obrúčky za fajn cenu
@luci219 nás svadba čaká o 3 týždne tak odporúčiť čo sa týka kvality zatiaľ nemôžem, ale aspoň orientačne cenovo poviem ako čo máme ☺️ čo sa týka šiat, ja budem mať zo salónu Lerya oproti Auparku, prenájom mojich stojí 760€, ale má tam aj lacnejšie… fotografa som mala vysnívaného Rasťa Cedza, ale žiaľ nemal už voľné a cenu má tiež na náš rozpočet vysokú (1300€ najvyšší balíček), ale ak ti záleží na fakt krásnych fotkách neváhala by som ani sekundu ☺️ DJ a kameramana skús zistiť v svadobných skupinách na FB… obrúčky sme kupovali v Zlatke (Trnové) a cenovo nás vyšli 675€ po zľave (platili sme v hotovosti tak sme mali automaticky 10% zľavu z ceny + ak by sme doniesli zlaté šperky, ktoré nepotrebujeme aj o to by nám cenu znížili)… líčenie a vlasy mi bude robiť Klaudia Križaniková z Bytče, príde priamo ku mne domov a bude líčiť aj česať mňa aj svadobné maminky… a k drobcovi - my máme 2 ročnú a stráženie neriešime, s cudzím by nevydržala takže sa budú pri nej striedať na svadbe všetci a doma keď pôjde spinkať svadobné maminy, s nimi vychádza najlepšie ☺️ držím ti palce nech ti plánovanie ide od ruky a svadba dopadne čo najlepšie
Svadobné šaty - Poluvsie - zlatá pani má u seba salon, vybrala som si a cena mega https://www.facebook.com/salonbride.sk/?locale=...
DJ/Hudba/Fotokútik/program/Fotogra/Nazvučenie obradu proste full servis aj odčepčenie - DJ Chvojka, ak treba urobí aj Oznámenia, má výbavu varešky, vestičky, podbradníčky, naúči Vás tancova, má 30 ročnú prax za mňa brutal DJ