icon

Odporúčate nechtárku na svadobné nechty v Žiline?

t1nusa
24. jan 2025

Ahojte, kde chodíte na nechty a ste spokojne? Pripadne koho odporúčate? Hľadám nechtárku na svadobné nechty v Žiline. Vďaka za každú radu 🫶🏻

oli18
24. jan 2025

@t1nusa preco chces zavesit nechtarke na nos,ze su to svadobne nechty? Aby si zaplatila o 20€ viac? Rovnako sa to tyka kytice a ucesu. Dcera si dala tieto veci porobil ako bezne, nikoho do toho nie je nic, ze si mladucha. Pretoze privlastok "svadobne" o dost zvysuje ceny.

123kika1234
24. jan 2025

Ja som chodila aj ku klasickej nechtarke, ktorá mi urobila na svadbu nechty (francúzska) bola som aj pár krát predtým, no nebola som s ňou spokojná, veľmi ťažko a dlhé termíny dávala a keď som ju poprosila či by spravila nechty na svadobné fotenie nevedela si nájsť čas..a úprimne chodím už odvtedy k Vietnamcom do Maxu a robia prácu kvalitnejšie, o hygiene by sme sa asi mohli baviť, ale sú precízni ináč.

123kika1234
24. jan 2025

Takéto nechty som mala od nich, asi to nie je vidieť, ale bola som spokojná

t1nusa
autor
25. jan 2025

@oli18 trošičku ukludni hormóny drahá ☺️ pýtam sa slušne na názor a odporúčanie tých, ktoré si dávali robiť svadobné nechty… nevidím nič zle na tom keď upresnim túto informáciu, ak bude cena vyššia, budem ju platiť ja, nie ty, tak skús nabudúce komentovať bez nevyžiadanej poznámky ☺️ nehovoriac o tom, že si mi nedala odpoveď na otázku, ktorú som sa pýtala

t1nusa
autor
25. jan 2025

@123kika1234 ďakujem Kika, mala si ich krásne, ale ja ku Vietnamcom ísť nechcem ☺️ budem teda hľadať ďalej

oli18
Autor odpoveď zmazal
oli18
25. jan 2025

Za dobre dobre necakam 🤷

papaya308
25. jan 2025

@123kika1234 ja tiež tam už 3roky a spokojnosť

mtn112233
26. jan 2025

@t1nusa ahoj skús tieto dve oslovit..
Tu prvu pani (Martina Lalikova) mne velmi odporúčali keď som zhanala nechtarku na svadbu len bohužiaľ sa z jej strany vtedy casovo nedalo mala 2 male deti ale to už bolo par rokov dozadu 🙂
tu druhu pani poznam osobne, keby potrebujem nechty teraz idem k nej

simona1994
26. jan 2025

Mne robila nechty Monika na svadbu precízna práca urobená do detailu .. krásnu prácu má za prijateľné ceny a hlavne nechty držia žiadne odchlipy nič 🤌😊

simona1994
26. jan 2025

Tie prve boli moje svadobné ☺️

kristinkaris
26. jan 2025

Majka hubocanova na solinkach ☺️

sunnyday1111
27. jan 2025

Martina Lalikova top
Akurát ma pár voľných miest

limetka713
27. jan 2025

@kristinkaris ahoj, vies mi dat na nu kontakt? Je na fb alebo instagrame? Dik

cikyta
Autor odpoveď zmazal
kristinkaris
Autor odpoveď zmazal
kristinkaris
29. jan 2025
martinecka11
5. sep 2025
@oli18

@t1nusa preco chces zavesit nechtarke na nos,ze su to svadobne nechty? Aby si zaplatila o 20€ viac? Rovnako sa to tyka kytice a ucesu. Dcera si dala tieto veci porobil ako bezne, nikoho do toho nie je nic, ze si mladucha. Pretoze privlastok "svadobne" o dost zvysuje ceny.

@oli18 až teraz (bohužiaľ) som sa dostala ku vášmu komentáru, volám sa Martina Ľalíková, dievčatá ma tu označovali (za čo veľmi ďakujem) nechty robím 10 rokov a nikdy za celú moju nechtársku éru som nedala žiadnej neveste platiť za nechty viac ako štandardne mala len koli tomu že sú to svadobné nechty 🤦🏼‍♀️ chce francúzsku tak si jednoducho francúzsku zaplatila

oli18
5. sep 2025
@martinecka11

@oli18 až teraz (bohužiaľ) som sa dostala ku vášmu komentáru, volám sa Martina Ľalíková, dievčatá ma tu označovali (za čo veľmi ďakujem) nechty robím 10 rokov a nikdy za celú moju nechtársku éru som nedala žiadnej neveste platiť za nechty viac ako štandardne mala len koli tomu že sú to svadobné nechty 🤦🏼‍♀️ chce francúzsku tak si jednoducho francúzsku zaplatila

@martinecka11 vsetka cest ti. 👍.