icon

Odporučte dentálnu hygienu v Žiline

smolinka322
11. mar 2025

Prosím odporučíte mi dentálnu hygienu v Žiline kde maju dobrý prístup a robia kvalitne. Ešte som nikdy nebola a svoje zuby som začala intenzívne riešiť tak pred rokom a nechcem aby ma ukameňovali za ich stav. Ďakujem

s_o_n_i_k_e
11. mar 2025

Europalace, bola som akurá dneska u Dr Moravčíka 🙂 majú na výber viac hygieničiek, za mňa super, je Peťka, všetko ukáže a vysvetlí a zaškolí ako čistiť zubky 🙂

t1nusa
11. mar 2025

@smolinka322 ja chodím do zdravotníckeho strediska pri Auparku, blok B, 1. poschodie, na dverách je písaná MUDr. Kalynovská

suszanka
11. mar 2025

Blahadent jednoznacne

adeladulova
12. mar 2025

@t1nusa asi myslíš pani Haviarovu však?
Aj ja tam chodím a som maximálne spokojná 😊

t1nusa
12. mar 2025

@adeladulova asi áno, nespomínam si jej meno, len viem, že tam ma ambulanciu 😃

tina1549
12. mar 2025

ja chodím do petriv clinic, doktorka bola veľmi príjemná

katusiatenko
12. mar 2025

Prosím vás ceny za dentálnu hygienu?dakujem

pajka7
8. apr 2025

@romi0310 tak tam určite nie….dcera tam bola. Hygiena trvala cca 20min- 70€. Pani hygienička jej povedala, že si mysli,že používa malu medzizubnú kefku- že treba väčšiu… nevyskúšala, že ktorú treba, neodporučila ktorú… iba sa spýtala na farbu? Pritom modrá od curaprox sa nerovná modrej od inej značky….. A poradila o číslo väčšiu.Napísala som negatívnu recenziu. Volali mi naspäť. Pani hygienička - keď som vytkla za mna nedostatočnú instruktaz- argumentovala vraj práve nemala vhodne veľkosti medzizubných kefiek ???? aby ich vyskúšala a dala dcére…. Za čo sme platili 70€ netuším. Sama pracujem v zdravotníctve - toto je za mna neprofesionálne, úplný nonsens. Nikdy viac.