Odporučte očného lekára bez poplatku - Žilina, Bytča, Považská Bystrica
Prosím o odporučenie očného lekára v mestách Žilina, Považská Bystrica alebo Bytča, ktorý berie nových pacientov a zároveň sa u neho neplatí poplatok za vyšetrenie.
Počula som o doktorovi Buršíkovi v Považskej ale už 2 týždne mi tam nikto nedvíha telefón.
Ďakujem
V Ziline Medihouse, pred nemocnicnymi rampami, Dr. Oksana Hychka. Pred pol rokom ma ako novu zobrala a zadarmo vysetrila.
V Ziline Medihouse, pred nemocnicnymi rampami, Dr. Oksana Hychka. Pred pol rokom ma ako novu zobrala a zadarmo vysetrila.
@sosta mala si prosím aj výmenný lístok? Mne povedala že treba. Neviem teda či mám ísť k obvodnému, aby mi ho vystavil alebo bude stačiť papier z optiky, kde mi po vyšetrení povedali, že boli by fajn, aby sa na to pozrel lekár.
@sosta mala si prosím aj výmenný lístok? Mne povedala že treba. Neviem teda či mám ísť k obvodnému, aby mi ho vystavil alebo bude stačiť papier z optiky, kde mi po vyšetrení povedali, že boli by fajn, aby sa na to pozrel lekár.
@zrdcjoovb Tusim mi tiez kazala mat vymenny, ale moja Dr.akurat nerobila, tak som isla bez, ze prip.neskor donesiem. Vysvetlila som, zobrala ma, listok som uz dodatocne nemusela priniest.

@zrdcjoovb V Bytči nie je očný lekár , u ktorého sa neplatí poplatok.