icon

Odporučte všeobecného lekára v Žiline

luna201266
5. aug 2025

Ahojte, pred pár mesiacmi sme sa presťahovali do Žiliny a momentálne si hľadám všeobecného lekára. Viete mi odporučiť niekoho, kto ešte prijíma nových pacientov? Máte niekto skúsenosti s OK ambulanciou alebo s Praktickou ambulanciou? Budem vďačná za akékoľvek odporúčania.

4stanka4
5. aug 2025

@luna201266 Ja môžem odporučiť v Žilpe MUDr. Lýdiu Argalášovú. Po dlhých rokoch mam konečne super lekárku ktorá je veľmi empatická a nezlahčuje žiadny problém.

jannali
6. aug 2025
@4stanka4

@luna201266 Ja môžem odporučiť v Žilpe MUDr. Lýdiu Argalášovú. Po dlhých rokoch mam konečne super lekárku ktorá je veľmi empatická a nezlahčuje žiadny problém.

@4stanka4 áno, manžel je s ňou spokojný. Inak neviete, či ešte berie... Uvažujem, že by som k nej tiež prešla

4stanka4
6. aug 2025
@jannali

@4stanka4 áno, manžel je s ňou spokojný. Inak neviete, či ešte berie... Uvažujem, že by som k nej tiež prešla

@jannali myslím že mala na dverách ešte oznam že berie

luna201266
autor
6. aug 2025
@4stanka4

@jannali myslím že mala na dverách ešte oznam že berie

@4stanka4 ďakujem za odporúčania. Vyskúšam tam zavolať. A ešte otázka..myslíte, že musím mať trvalý alebo prechodný pobyt v Žiline aby ma nejaký lekár prijal ? Alebo to lekár nerieši ?

terry658
6. aug 2025

@luna201266 ja odporúčam MUDr. Šimalovú na Solinkách.

4stanka4
7. aug 2025
@luna201266

@4stanka4 ďakujem za odporúčania. Vyskúšam tam zavolať. A ešte otázka..myslíte, že musím mať trvalý alebo prechodný pobyt v Žiline aby ma nejaký lekár prijal ? Alebo to lekár nerieši ?

@luna201266 nemusíš, pokiaľ m volne miesto tak mu je jedno odkiaľ si. Ak by nemal a nebola by si spadova oblasť tak by ta nemusel zobrať.