Operácia nosnej mandle v Žiline: Ako prebieha?
Ahojte mamicky, co ste boli na operacii nosnej mandle vo FNsP v Ziline, prosim Vas, kolko maju tychto zakrokov na dany den? Resp. kedy beru posledne dietatko? Beru v poradi objednania alebo kto prvy pride na oddelenie alebo od najmladsieho?
Ide mi o to, ze ak ma byt hladny, smadny v horucavach v lete, aby mi ho netrapili do nejakej 13:00, ako sa niekde stava. Dakujem za info.
Ahoj..Na nosné mandle sme boli FNsP v septembri minulého roku.Detičiek mali na ten deň naplánovaných 5. A išli podľa veku od najmladšieho po najstaršie.Naša bola ako posledná lebo bola najstaršia.A veru sme tam boli už od 7.00 ako nám kázali a na operačku ju zobrali až okolo obeda,možno až o pol jednej.Uz si presne nepamätám.No musela vydrzať,ani si nijako nepýtala vôbec jesť ani piť.Hrala sa na mobile,čitala si knižky.Dosť bola s toho vystresovaná tak preto asi nič nechcela.Ja som sa potajme po za jej chrbát napila aby ma nevidela a za celú dobu som zjedla 1 croissant na rýchlo aby nepýtala.Lebo aj ona keď bola tak vonku ešte bolo vtedy dosť teplo.
@katika232 dobry den, este ma napadlo- kontroluju este pred operaciou velkost tej mandle?
Dobrý deň,nás nestihli ráno vybaviť,prijať dole na príjmovej ambulancii,dlho sme tam čakali, tak nás poslali hore na oddelenie.A áno pozerali ju aj tam aj hrdlo lebo vravela pani doktorka čo ju pozerala pri príjme že má aj krčne mandle trošku väčšie že či tie nespomínala pani doktorka,že by jej aj tie trebalo vybrať.
@katika232 dakujem za info, pomohlo 🙂 a ked to tam pozreli, tak vybrali potom aj krcne rovno?
Nie,ja som povedala že keď sme boli na krčnom,že pani doktorka vravela že tie má v poriadku.Tak to ďalej neriešila a vybrali len nosnú ako malá odporúčané🙂