Osoba na očistenie od prekliatia
Ahojte chcela by som sa opýtať či niekto nepozná nejakú páni ktora vie očistiť človeka od prekliatia atď. Najlepšie Žilina a okolie. A ak náhodou či ste boli aj spokojné. Ďakujem
@zuzana86zuzu ako si prišla na to že ťa niekto preklial?
@zuzana86zuzu poznám..volá sa Ježiš, spokojnosť nadovšetko 😎
@zuzana86zuzu poznám..volá sa Ježiš, spokojnosť nadovšetko 😎
@anonym_c38cd9 presne to som chcela napísať 🙂
Kresťanský boh nenávidí ľudí ktorí sa tomu venujú a varuje nás aby sme sa tým neznečistili. 5. Mojžišova 18:10–12
Kresťanský boh nenávidí ľudí ktorí sa tomu venujú a varuje nás aby sme sa tým neznečistili. 5. Mojžišova 18:10–12
@anonym_721065
Netvrdi sa nahodou, ze Boh je laska, a je dokonaly? Tako dokonala laska moze nieco alebo niekoho nenavidiet.
to mi akosi nevychadza...
@anonym_721065
Netvrdi sa nahodou, ze Boh je laska, a je dokonaly? Tako dokonala laska moze nieco alebo niekoho nenavidiet.
to mi akosi nevychadza...
@elanor Nenávidí zlé konanie a varuje nás aby nás chránil pred vecami ktoré nám ublížia. Ale stále ešte máme šancu zanechať zlé konanie a obrátiť sa k bohu.
@elanor Nenávidí zlé konanie a varuje nás aby nás chránil pred vecami ktoré nám ublížia. Ale stále ešte máme šancu zanechať zlé konanie a obrátiť sa k bohu.
@anonym_721065 i tak si myslim, ze slovo "nevavidi" je prisilne. Proste mi to k tej udajnej dokonalej, vseobimajucej, odpustajucej laske nepasuje.
To ako ked Nietzsche tvrdil, ze Boh neexistuje a vyhlasil mu smrt. No niezeby si nasr.l sam sebe rovno do huby, ale jo. Lebo ked tvrdim, ze nieco neexistuje, tak tomu predsa nemozem vyhlasit smrt. Tak bud to nieje a hotovo. Alebo ked to chcem za kazdu cenu usmrtit, tak to teda predsa len zije, alebo teda jestvuje... No nie?

@zuzana86zuzu daj si sprchu a bude dobre. Prekliatie neexistuje