icon

Otváracie hodiny železničnej stanice Žilina

dankabg
2. apr 2025

Ahojte prosím vás, zeleznicna stanica v Žiline je otvorená nonstop, alebo sa zatvára? A ak áno o koľkej ju otvárajú? Ďakujem

sara07
2. apr 2025

je otvorená ale je tam kosa a zima ako keby nebola, ale pre istotu zavolaj na info linku, môže byt že sa niečo zmení

miskakyska
2. apr 2025

@sara07 zima?.. veď tam kúria, nedá sa tam vydržať😁 človek tam ide skapať...

A áno..je otvorená nonstop a kúpiš aj lístky na vlak..v noci tam vždy sedia pri dvoch okienkach..

sara07
2. apr 2025

@miskakyska neviem mne je tam vždy zima , hlavne ked vkuse behaju hore dole . nemám rada tuto stanicu, už aby tu rekonštrukciu dorobili a bude hadam lepšie

miskakyska
2. apr 2025

@sara07 a v čakárni ani nehovorím, čo je vedľa tej kaviarne/pivárne... či čo to je tam, ani nevravím.. až moc prekúrené ... akú rekonštrukciu myslíš??.. vnútornej haly??..toho sa nedočkáme, ešte ani nezačali....

sara07
2. apr 2025

@miskakyska nie však nasutpištia, ja čo som sa pytala tak vraj to je nejak rozložené na 5 rokov
mne je myslim v každej stanici zima myslím , možno ma striasa ako to na každej vyzera na sk
jedine ktoru ako beriem je ostrava svinov, tam mi je fajn 😂

dankabg
autor
2. apr 2025

Ďakujem dievčence ste super 🙂

miskakyska
2. apr 2025

@dankabg len asi Ťa moc nepotešim, zdržujú sa tam kadejakí podivíni,daj pozor...hlavne taká staručká žena..na ňu ani nepozeraj,lebo to nemá rada,strašne je agresívna,hoci vyzerá neškodne 😃

dankabg
autor
3. apr 2025

@miskakyska no dobre, stará pani dám si bacha 😀