Reštaurácie s detským kútikom v Žiline
Ahojte, dajte mi prosím tipy na reštaurácie - kaviarne, kde je detský kútik, budem veľmi povďačná 🙂
MaTo cukráreň a detský svet na vlcinoch nad Tesco express 😊
La Storia v Bytci. Mensi detsky kutik a super pizza.
uplne mini kutik je v Manii na Hlinach za Tescom
uplne mini kutik je v Manii na Hlinach za Tescom
@monny222 to je prosím kaviarnička a volá sa Mania? Ďakujem za upresnenie 🙂
@monny222 to je prosím kaviarnička a volá sa Mania? Ďakujem za upresnenie 🙂
@andreakotesova Ďakujem 😍
@andreakotesova Ďakujem 😍
@s_o_n_i_k_e len pozerám, že majiteľ sa sekol na stránke v adrese 🤣😅 ani nevie, kde má reštauráciu... určite ju nemá na Solinkach, ale na Hlinách. Majú tam výbornú pizzu.
@s_o_n_i_k_e len pozerám, že majiteľ sa sekol na stránke v adrese 🤣😅 ani nevie, kde má reštauráciu... určite ju nemá na Solinkach, ale na Hlinách. Majú tam výbornú pizzu.
@andreakotesova adresu ma ok 🙂 od tesca už sú solinky
@andreakotesova adresu ma ok 🙂 od tesca už sú solinky
@kristinkaris ja neviem... mame tam byt a ten je veru na Hlinách. Rudiny II. su na Hlinách. Solinky su az za mostom, nie?
@kristinkaris ja neviem... mame tam byt a ten je veru na Hlinách. Rudiny II. su na Hlinách. Solinky su az za mostom, nie?
@andreakotesova tiež som si to myslela ale oficiálne už tesco patrí ako solinky
@andreakotesova tiež som si to myslela ale oficiálne už tesco patrí ako solinky
@kristinkaris nezdá sa mi. Ta časť bola vždy Hliny. Na mape su vyznacene Solinky.
@kristinkaris nezdá sa mi. Ta časť bola vždy Hliny. Na mape su vyznacene Solinky.
@andreakotesova no niesom si istá lebo obvodová už spadá do soliniek
aj v Tratorke v centre je mini detsky kutik vonku, a vo Vulcane pri plavarni je tiez mini kutik dnu, obe su super na pizzu, aj na ine,
@andreakotesova no niesom si istá lebo obvodová už spadá do soliniek
@kristinkaris ano, ale Tesco stoji a pozemku Hliny. Lencova, kde je ta pizzeria, je na Hlinách. https://zilina-gallery.sk/picture.php?/82097/ca...

Odporúčam Na Vodnom alebo https://www.riverzilina.sk/