icon

Skúsenosti s cisárskym rezom v Žiline

4. jún 2025

Ahojte maminy, zaujímalo by ma ako to je ten po sekcii, keďže idem rodit po 7 rokoch... koľko ste ma jis? Koľko musíte ležať na posteli kým si môžte sadnúť, postaviť sa ?? Dakujem

s_o_n_i_k_e
7. jún 2025

Ja som mala akutnu sekciu 11/2024 na JIS som bola od porodu 15,38hod do druhého dňa do cca 12hod. Potom na druhý deň Vás postavia na nohy, prešla som sa po JIS potom sme šli na WC a potom má na vozíčku dali na pôvodnu izbu. Kľudne ak sú otázky sa pýtajte 🙂

autor
7. jún 2025
@s_o_n_i_k_e

Ja som mala akutnu sekciu 11/2024 na JIS som bola od porodu 15,38hod do druhého dňa do cca 12hod. Potom na druhý deň Vás postavia na nohy, prešla som sa po JIS potom sme šli na WC a potom má na vozíčku dali na pôvodnu izbu. Kľudne ak sú otázky sa pýtajte 🙂

@s_o_n_i_k_e len to som chcela vedieť, že koľko musím ležať keďže to je pre mňa utrpenie ležať v jednej polohe 😀

xrcdny16
7. jún 2025

Aj pre mna je to utrpenie :D preto som isla na druhy koniec SK a tam nas postavili po 3 hodinach…

s_o_n_i_k_e
8. jún 2025

no u mňa to bola akutná sekcia, čiže ja som si to vôbec neštudovala čo má čaká a čo bude so mnou, ja ked som ležala rovno mala som plný nos, že prečo nespím hovorím že nemôžem lebo nemôžem dýchať tak mi ochotne sestrička išla po kvapky do nosa, ale aj tak si moc nedalo lebo však to všetko okolo a ráno už sa stávalo na nohy 🙂

snehulak77
8. jún 2025

Ahoj, ja som mala akútnu sekciu, horúčky 5/21, celková anestéza
Malý sa narodil 21.47
Ráno o 9tej ma postavili prvýkrát, na vozíčku na izbu a v podstate som pomaličky chodila (malý bol na JRSN, takže som sa oňho starala až o niekoľko dni a tam chodila ma návštevy za ním)
Ak budeš v celkovej anestézii, tak záleží ako ti po nej bude.
Želám nech všetko dobre dopadne ☺️