icon

Skúsenosti s domovom dôchodcov v Žiline

crystal17
25. mar 2025

Ahojte, máte nejaké skúsenosti, alebo príbuzných v domove dôchodcov v meste Žilina? Ako ste spokojní? Riešim skôr negatívnu skúsenosť a chcela som vedieť, či takých ľudí nie je viacej.

lienka175
25. mar 2025

@crystal17 mám strýka v Úsmeve na Solinkách

monny222
26. mar 2025

@lienka175 aj ja mam starku na Solinkach, ona je spokojná, až na niektorých ostatných dochodcov😄🤦‍♀️

lienka175
26. mar 2025

@monny222 aj môj strýko je spokojný, on je ležiaci, tak ostatných veľmi nerieši. My by sme ako jediné potrebovali stravu trochu zmeniť, nepríde mi úplne vhodná pre ležiaceho diabetika

crystal17
autor
26. mar 2025

Teraz sa na Vlčincoch dvíhala ceny stravy aj cez 50€ mesačne, čo sa mi zdá až priveľa.

chicca555
26. mar 2025

@crystal17 ja som mala starku na Vlcincoch v Letokruhoch a co sa tyka stravy, bola spokojna, aj otec vravel, ze mavali toho vela a roznorode... ku koncu uz to bolo take vselijake, starka uz bola skoro leziaca a nastupili im tam nejake nove zamestnankyne (alebo to boli studentky na praxi, netusim) a na nich bolo vidiet, ze ich tato praca moc nebavi

crystal17
autor
26. mar 2025

@chicca555 my sme zistili tam ovela vaznejsie pochybenia, tym myslim ako je dokladanie blockov k nakupom, ktore neboli zaobstarane pre potreby klientov, obohacovanie sa na zaklade uzatvarania neopravene uzavretych darovacich zmluv ...

chicca555
26. mar 2025

@crystal17 fuha...