icon

Skúsenosti s interrupciou v Žilinskom kraji

22. sep 2025

Ahojte,máte prosím skúsenosti s upt vrámci Žilinského kraja? Zaujíma ma prístup, ktorý je pri takýchto zákrokoch naozaj dôležitý ,prípadne odporúčania na konkrétnu kliniku. Vďaka

domka222
22. sep 2025

Prístup záleží od jednotlivca,nie kliniky. Kamoška bola v MT v nemocnici a teda jedna sestrička jej tam riadne dala pocítiť, aký druh zákroku ide podstúpiť.

autor
22. sep 2025
@domka222

Prístup záleží od jednotlivca,nie kliniky. Kamoška bola v MT v nemocnici a teda jedna sestrička jej tam riadne dala pocítiť, aký druh zákroku ide podstúpiť.

@domka222 ja mam skúsenosť ohladom MA s doktorom, ktorý to nie len ze odflakol,ale ešte mi aj zaviedol infekciu a spamatavala som sa roky. Preto si myslím, že určite zalezi aj od prístupu nemocnice ci kliniky :/

anonym_942b25
Odpoveď bola odstránená
bonboniera
22. sep 2025
@anonym_942b25
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_942b25 ona presne vie co robí tak sa staraj o vlastne bruško 😇

anonym_3c8575
22. sep 2025

V Púchove je súkromná klinika, neviem ako teraz ale kedysi pred 8-9 rokmi ten personál bol úžasný či sestričky či lekári veľmi milí snažili sa pomôcť a stále sa usmievali 😊 nepamätám si názov ale

mizoko
22. sep 2025
@anonym_942b25
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_942b25 🤦🏼‍♀️ na toto sa nepýtala. Ak nechceš odpovedať k veci tak nepíš vôbec.

autor
24. sep 2025
@anonym_3c8575

V Púchove je súkromná klinika, neviem ako teraz ale kedysi pred 8-9 rokmi ten personál bol úžasný či sestričky či lekári veľmi milí snažili sa pomôcť a stále sa usmievali 😊 nepamätám si názov ale

@anonym_3c8575nie je to prosim niektory z tychto? Vdaka

anonym_3c8575
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_3c8575nie je to prosim niektory z tychto? Vdaka

@anonym_autor áno bol to gynops 😊 úžasný personál aj prístup, veľmi ústretoví a milí. Neviem ale ako to tam teraz funguje

autor
24. sep 2025
@anonym_3c8575

@anonym_autor áno bol to gynops 😊 úžasný personál aj prístup, veľmi ústretoví a milí. Neviem ale ako to tam teraz funguje

@anonym_3c8575 ďakujem krasne

anonym_e8728e
24. sep 2025

Ja som bola 17.9 v Gyneka Trenčíne a veľmi som bola spokojná.Sice to nieje ZA kraj, tiež som to mala hodinu a pol cesty, ale naozaj prístup super, žiadne problémy nemam

autor
24. sep 2025
@anonym_3c8575

@anonym_3c8575 smiem sa ešte opýtať podstúpili ste tam upt? Zároveň...zmenila sa vaša situácia a mate odvtedy alebo ste mali predtým deti?

anonym_3c8575
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_3c8575 smiem sa ešte opýtať podstúpili ste tam upt? Zároveň...zmenila sa vaša situácia a mate odvtedy alebo ste mali predtým deti?

@anonym_autor áno tam som podstúpila upt, bez akýchkoľvek následkov či komplikácií, mám teraz deti (bezproblémové tehotenstvá)

nanulka24
25. sep 2025

Gynops môžem len odporučiť. Super sestričky aj doktor. Od objednania po zakrok to cele trvalo 8 dní. Odporúčam sa ale objednat co najskôr pretože ako uvidíš asi sama, maju strašne vela roboty

autor
25. sep 2025
@nanulka24

Gynops môžem len odporučiť. Super sestričky aj doktor. Od objednania po zakrok to cele trvalo 8 dní. Odporúčam sa ale objednat co najskôr pretože ako uvidíš asi sama, maju strašne vela roboty

@nanulka24 kedy ste prosím zakrok podstupili? Ďakujem

nanulka24
25. sep 2025
@anonym_autor

@nanulka24 kedy ste prosím zakrok podstupili? Ďakujem

@anonym_autor pred pol rokom

anonym_7c68db
6. nov 2025

@anonym_autor môžem sa spýtať kde si sa nakoniec rozhodla ísť? Ďakujem za odpoveď.