Skúsenosti s MUDr. Babjakom - sono v 12. týždni
Ahojte dievčatá. Aké máte skúsenosti s týmto pánom doktorom? Idem na sono v 12 tt. Aké je toto vyšetrenie? Myslím skríning som prvy krát tehotná a nemá mi kto vtomto poradiť ďakujem kočky za každú odpoveď 🙂
Bude ti robit ultrazvuk cez brusko
Ak nieco nrbude poriadne vidiet, tak sono zdola ale to mne nerobil
@miriamka1995 velmi prijemny lekar. Bola som u neho na skriningoch, vsetko pekne vysvetli, opise,,poukazuje.
Mala wom u neho aj specialne geneticke testy, vysledky mi poslal mailom aj o 22.00 vecer 🙂
@anonym_63bfdf ďakujem za info ;)
Bude ti robit ultrazvuk cez brusko
@anonym_63bfdf vďaka 🙂
@miriamka1995 áno veľmi príjemný pán dr. Aj sestrička, ja som bola v každom trimestri, s prvým a teraz aj druhým synom. Všetko podrobne vysvetlí a môžeš sa pýtať 🙂
@miriamka1995 áno veľmi príjemný pán dr. Aj sestrička, ja som bola v každom trimestri, s prvým a teraz aj druhým synom. Všetko podrobne vysvetlí a môžeš sa pýtať 🙂
@luciat38 mozem sa opýtať.. tam sa tiež prezlieka ako na klasickej prehliadke u gyn? Či pán doktor už vyšetruje len cez brusko??? Lebo neviem či si so sebou vziať sukňu alebo saty..
@luciat38 mozem sa opýtať.. tam sa tiež prezlieka ako na klasickej prehliadke u gyn? Či pán doktor už vyšetruje len cez brusko??? Lebo neviem či si so sebou vziať sukňu alebo saty..
@miriamka1995 prišla som na objednaný termín, ale vždy sa to posunulo cca o pol hodku neskôr, potom ma zavolala sestrička, môže ísť aj manžel dovnútra, vyzula som sa a išla potom k dr. Povedala som, že ak sa dá mam záujem aj o 3D foto, nie vždy sa dá urobiť, platí sa za to, ale dr.da 2 foto z 2D. Potom som si ľahla a dala nižšie nohavice, a tam mi dal dr. Papier aby som sa nezašpinila od gélu, intímne partie nebolo vidieť. A potom robil sono z všetko vysvetľoval, orgán po orgáne, cca 25 min. Takže mňa vždy len cez bruško, mala som raz šaty a raz nohavice.
@miriamka1995 prišla som na objednaný termín, ale vždy sa to posunulo cca o pol hodku neskôr, potom ma zavolala sestrička, môže ísť aj manžel dovnútra, vyzula som sa a išla potom k dr. Povedala som, že ak sa dá mam záujem aj o 3D foto, nie vždy sa dá urobiť, platí sa za to, ale dr.da 2 foto z 2D. Potom som si ľahla a dala nižšie nohavice, a tam mi dal dr. Papier aby som sa nezašpinila od gélu, intímne partie nebolo vidieť. A potom robil sono z všetko vysvetľoval, orgán po orgáne, cca 25 min. Takže mňa vždy len cez bruško, mala som raz šaty a raz nohavice.
@luciat38 ďakujem velmi pekne 🙂
@miriamka1995 náš bývalý prenajímateľ (bývali sme v jeho byte 2 roky, kým sme postavili dom), manželka bola ešte predtým uňho aj na sone, veľmi korektný, všetko čo sme si dohodli, tak aj bolo, ako lekár to je profesionál.
Veľký profesionál. V prvom tehotenstve som sla len na druhý scríning, v druhom aj na prvyvdaka nemu sme uz v 12tt vedeli, že s naším babatkom nie je niečo v poriadku. V 16tt to potvrdil. O babatko sme nakoniec prišli, ale aspon sme vedeli na čo máme byť pripravení. Všetko oznamoval s najväčším rešpektom a poslal na ďalšie vyšetrenie. Nechcem tym strašiť, len naozaj, že ak on povie že je všetko v poriadku tak tak aj bude. 😉

@miriamka1995 velmi prijemny lekar. Bola som u neho na skriningoch, vsetko pekne vysvetli, opise,,poukazuje.
Mala wom u neho aj specialne geneticke testy, vysledky mi poslal mailom aj o 22.00 vecer 🙂