icon

Skúsenosti s nastrelením náušníc pre bábätko v Žiline

stoplik31
13. júl 2025

Dobrý deň prajem,
Chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosť s nastrelením náušničiek 6m bábätku u MuDr. Kuricovej v Žiline 🙂 nepodarilo sa mi tam dovolať a nastrelenie máme v stredu a chcela som zistiť, či je potrebné doniesť si náušnice do ordinácie alebo tam p. doktorka má náušnice na nastrelenie a bude to následne v cene celého zákroku. Ďakujem za Vaše skúsenosti 😊

jaskolka
13. júl 2025

@stoplik31 a určite nastreluju? Nie napichuju? Lebo tak to je jedno, aká ORL ambulancia,vždy si nosis náušnice sama,na ORL ambulancii náušnice samozrejme nikde nemajú. To nie je zlatníctvo,kde nastreluju,takže majú aj príslušné náušnice vhodné do prístroja.

stoplik31
autor
13. júl 2025
@jaskolka

@stoplik31 a určite nastreluju? Nie napichuju? Lebo tak to je jedno, aká ORL ambulancia,vždy si nosis náušnice sama,na ORL ambulancii náušnice samozrejme nikde nemajú. To nie je zlatníctvo,kde nastreluju,takže majú aj príslušné náušnice vhodné do prístroja.

@jaskolka práve preto sa na toto pýtam, pretože k pani doktorke sme sa objednávali cez objednajvysetrenie.sk a je to napísané ako úkon “nastreľovanie náušníc”. Preto netuším čo čakať 🙈

anonym_cd7e5d
18. júl 2025
@stoplik31

@jaskolka práve preto sa na toto pýtam, pretože k pani doktorke sme sa objednávali cez objednajvysetrenie.sk a je to napísané ako úkon “nastreľovanie náušníc”. Preto netuším čo čakať 🙈

@stoplik31 prosim boli ste? Ako to prebiehalo? Bolo to nastrelenie?

anonym_1d7822
19. júl 2025
@anonym_cd7e5d

@stoplik31 prosim boli ste? Ako to prebiehalo? Bolo to nastrelenie?

@anonym_cd7e5d ahoj, áno boli sme a bolo to nastrelenie 😊 všetko úplne super a v poriadku. Sestrička a doktorka boli vekmi milé, čo mne hneď pomohlo, lebo som bola v strese.
Keď sme prišli, tak nám doktorka vysvetlila, ako to bude prebiehať a čo robiť po nastrelení. Potom len nakreslila bodky na ušká, my sme odsúhlasili a šla prestreľovať. Malinká síce plakaka, ale len preto, že sme jej silno držali hlavičku. Inak pri prestrelení sa ani nezľakla ani nezačala viac plakať, takže ju to určite nebolelo 🙃 platili sme 30€ a nausnicky sú len jeden druh na výber 🙂 pripájam fotku