icon

Skúsenosti s vyšetrením detí u MUDr. Zelníkovej

2. jún 2025

Dobrý deň prosím vás aké máte skúsenosti s touto očnou? Čo sa týka vyšetrenia deti? Ďakujem

srdiecko4u
2. jún 2025

Nám sa starala o predčasniatko - profesionálna starostlivosť, odborníčka, najväčší problém je dostať sa k nej, ráno sa čaká na lístky v rade pred ordináciou od 6tej :-/

mtn112233
7. jún 2025

Systém ako 100 rokov za opicami, vystavať si radu na lístok.. ale do nejakého veku tuším do 2,5 alebo 3 sa da aj objednať na vyšetrenie že som zavolala a povedala kedy môžem prísť aj bez lístka alebo keď bolo niečo akútne tak sme prišli, počkali a zobrala nás.. čo sa týka doktorky a sestričky su v pohode lepšie ako Strnadova

autor
7. jún 2025
@mtn112233

Systém ako 100 rokov za opicami, vystavať si radu na lístok.. ale do nejakého veku tuším do 2,5 alebo 3 sa da aj objednať na vyšetrenie že som zavolala a povedala kedy môžem prísť aj bez lístka alebo keď bolo niečo akútne tak sme prišli, počkali a zobrala nás.. čo sa týka doktorky a sestričky su v pohode lepšie ako Strnadova

@mtn112233 ahoj no mňa by zaujímalo jej odbornosť a vyšetrenie či je profesionálka alebo urobte vyšetrenie na rýchlo ďakujem

mtn112233
7. jún 2025

Tak my sme jedného času k nej chodili ako na klavír, každý mesiac asi 2 roky sa synovi robili jačmene, neriešila nejak príčinu nič len take kvapky take masticky, nikdy mu nič nepomohlo.. bola som s nim pootom na sukromnej očnej klinike v MT tak odporúčali urobiť u našej očnej komplet očné vyšetrenie či nema nejaku zrakovu vadu lebo na tej klinike by sme čakali rok na termin.. keď som to povedala zelnikovej tak to odmietla dosť arogantne že ona take vyšetrenie robiť nebude že dieťa určite spolupracovať nebude.. až po asi 10 minutovom rozhovore kedy som trvala na tom povedala dobre a nakoniec maly spolupracoval lepšie jak dospelý... bola nasrata že som si asi dovolila ísť niekde inde po názor na problém

autor
7. jún 2025
@mtn112233

Tak my sme jedného času k nej chodili ako na klavír, každý mesiac asi 2 roky sa synovi robili jačmene, neriešila nejak príčinu nič len take kvapky take masticky, nikdy mu nič nepomohlo.. bola som s nim pootom na sukromnej očnej klinike v MT tak odporúčali urobiť u našej očnej komplet očné vyšetrenie či nema nejaku zrakovu vadu lebo na tej klinike by sme čakali rok na termin.. keď som to povedala zelnikovej tak to odmietla dosť arogantne že ona take vyšetrenie robiť nebude že dieťa určite spolupracovať nebude.. až po asi 10 minutovom rozhovore kedy som trvala na tom povedala dobre a nakoniec maly spolupracoval lepšie jak dospelý... bola nasrata že som si asi dovolila ísť niekde inde po názor na problém

@mtn112233 no ja mám tiež s nov zlú skúsenosť preto sa pýtam aby som vedela či som sama.Mojmu sa s tristvrtiek zhoršil zrak na 3 dioptrie.tak to povedala a vyšetrenie u nej bolo také že sa ho špirála Výdis? Nemusíš hovoriť písmená stačí keď povieš či výdis.jednoducho to trvalo celé možno minútu a poslala nas domov vraj sa mu zhoršil zrak .podotýkam syn mal 12 rokov písmená pozná .ja som nespokojná veľmi nás odflakla.nevuem kde v Žiline je ešte nejaká očná okrem súkromnej

srdiecko4u
7. jún 2025

My sme k nej chodili ako predčasne narodené dieťatko, v podstate k nej chodila "od inkubátora", do 1 roka. V Žiline sú iba tieto dve detské, teda potom asi už iba Martin alebo súkromná :-/