@wieruss ano ano,ja som vzdy chcela babatko,rodinu taku,aku som mala ja 😉 ale neratala soms stym,ze by sa zadarilo a vidis,ani sa nezadarilo,ale tak mam akysi cudny dobry pocit momentalne v sebe,tak uvidime 😀 a sme spolu rok a pol a od zaciatku sme isli na plno,nech sa stane,co sa ma a niiiist 😠
koceny a co nove??cely den som cakala na nejake novinky a nic ☹ ☹
ahojte a vlastne preco sme sa prestahovali 😀 😀 ja mrcha nist tak zatial je to na dobrej ceste
@kosska3003 aj mna by to zaujimalo,ale dnes tu skoro nikto nebol a mne bolo smutnoooo 😒 ☹
@sasena033
@kosska3003
@lilik15
@wieruss ahojte babulky a kdeze ste???ako ste sa vyspinkali a co je nove????
dievcata zacinam mat obavy kde ste zmizli 😢
dievcata vy tu uz asi ani nieste,vsak,ked sa ziadna neozyva?? 😖 😖 😖 😖
ahojte dievcata, funguje este tato tema? 🙂
Pozerám, že ste tu všetky zo ZA- prosím vás o pomoc - včera nám na prechádzke z kočíka vypadla dcérkina mikinka- sivá farba s obrázkom Minnie, s kapuckou. Bola nová, moja vysnívaná a mali sme ju oblečenú len asi hodinku :-/ Vypadla nám niekde medzi požiarnikmi a vysokoškolskými internátmi na Hlinách. Ak ste ju náhodou našli, tak sa mi prosím ozvite. ĎAKUJEM a prepáčte za narušenie témy 🙂
caute.
tiez by som rada obnovila tuto temu.
mam uz jedno dieta a tento mesiac sme sa zacali snazit o druhe. su tu este nejake mamicky alebo cakatelky? snad by sme sa aj z priatelili a neskor spolu aj kocikovali 😉
moje len 2,2. som si myslela, ze sa uz nik neozve

@lilik15 nadviazem na predchadzajucu temu, prepac, ja som to nemyslela v zlom, ze chyba v mm neni, jasne ze sa moze vyskytnut a moze byt ... nechcela som nikoho urazit 😅 verim, ze sa na mna nehnevas 😉
@zabka60 inak vy ste ako dlho s priatelom spolu? Ked sa uz rok a pol snazite o babo asi dlhsie vsak ? 🙂 Inak prepac, ale ty sa snazis o baby od 18? 😅