Svadobná hostina v Žiline a blízkom okolí pre 70 hostí
Zdravím vie niekto o mieste pre svadobnú hostinu cca 70 ľudí v okolí Žiliny, Kysúc? Vkľude aj niečo menej známe. Dobré by bolo aj s nejakým ihriskom pre deti, alebo s nejakou záhradou, kde by mohli deti vybehnúť von. Ďakujem 🙂
Škola v prírode Šípková, tam som mala ja 🙂
Skus pozriet Penzion u Sutorku, Stiavnik. Restauracia Hradnanka, Predmier. Triclinium, KnM. Ekorezort Vendelin, Podskalie. Penzion Krivan, Korna.
@adrianakut ja som mala v Oščadnici, hotel Marlene , bolo to krásne. Veľký hotel , možnosť ubytovania, wellness , detské ihrisko, sála pre 100 ľudí, my sme mali myslím 110 celkovo.
@123kika1234 ahoj, koľko tam bolo na osobu minulý rok? 🙂
@daniela823 ufff už si presne nepamätám, ale pozriem niekde v exceli či to nemám...a my sme tam mali svadbu v 2023 🙂
@daniela823 minulý rok tam mali z rodiny oslavu a cena bola 45EUR/osoba, viem že išli o niečo hore
@adrianakut ja som mala v Oščadnici, hotel Marlene , bolo to krásne. Veľký hotel , možnosť ubytovania, wellness , detské ihrisko, sála pre 100 ľudí, my sme mali myslím 110 celkovo.
@pseudomonas87 dobry deň, mohli by ste mi, prosím, do správy napísať koľko vás svadba v Marlene vyšla komplet? Dakujem veľmi, aby som mala aspoň predstavu
@pseudomonas87 dobry deň, mohli by ste mi, prosím, do správy napísať koľko vás svadba v Marlene vyšla komplet? Dakujem veľmi, aby som mala aspoň predstavu
@mrauciak juj, samotná hostina v marlene , izby pre hostí, to sme mali dobrú cenu, cca 4-5-6 tisíc, nepamätám si presne,ale nám sa to dosť predražilo vsetkymi ďalšími vecami typu ľudová buková muzika, samozrejme DJ, fotograf, cepcenie, mali sme súbor z krásna nad Kysucou, manžel mal smoking, ja som si šaty kupovala.

Tu je to krásne https://www.chateaugbelany.com/sk/20-svadby-oslavy