icon

Tipy na šikovného stolára v Žiline a okolí

xrcdny16
4. sep 2024

Dobry den, nemate tip na sikovneho stolara zo Ziliny a okolia? Na kuchynu/skrine…a este ci nemate skusenosti s nejakym panom/firmou co odstrani stare podlahy a polozi nove. Potesia aj nejake priblizne ceny. Dakujem

feeewa
9. sep 2024

Stolári:
https://www.facebook.com/share/t2S33nXM3oPcE5LK...

Šikovní mladí chalani, čo vyrobia všetko, čo vám napadne 🙂 my sme boli veľmi spokokojní…

S podlahami žiaľ ndporadím.

adamfr
Odpoveď bola odstránená
88lucik88
4. dec 2024

@xrcdny16 Dobrý deň, ak ešte hľadáte stolára, pokojne sa môžete obrátiť aj na nás. S manželom máme stolársku firmu, sme z D.Kubína, ale diaľka nie je problém. Radi nezáväzné vytvoríme cenovú ponuku.

tinka323
27. júl 2025
@88lucik88

@xrcdny16 Dobrý deň, ak ešte hľadáte stolára, pokojne sa môžete obrátiť aj na nás. S manželom máme stolársku firmu, sme z D.Kubína, ale diaľka nie je problém. Radi nezáväzné vytvoríme cenovú ponuku.

@88lucik88 viete mi poslat nejaky kontakt, rada by som sa informovala ohladom kuchyne, dekoru a cene. Dakujem

88lucik88
14. aug 2025
@tinka323

@88lucik88 viete mi poslat nejaky kontakt, rada by som sa informovala ohladom kuchyne, dekoru a cene. Dakujem

@tinka323 Ospravedlňujem sa, dlho som nebola na koníku. Ak je ešte treba, nájdete nás pod názvom MAPLO. Či už web, alebo FB. Alebo mi kľudne napíšte správu 😊

tinka323
14. aug 2025
@88lucik88

@tinka323 Ospravedlňujem sa, dlho som nebola na koníku. Ak je ešte treba, nájdete nás pod názvom MAPLO. Či už web, alebo FB. Alebo mi kľudne napíšte správu 😊

@88lucik88 dakujeme, uz sa nam vyraba 🙂