Ako prekonať pocit zlyhania v osobnom živote?
Ahojte.. ako si nepripúšťať tlak? Cítim sa ako keby som zlýhala.. Mám 26 rokov som momentálne 2 roky slobodná a nejak si odvtedy neviem nájsť partnera. Pracujem prevažne s deťmi, čiže s nimi som najviac v kontakte. Najväčší problém je asi to, že toho muža nemám kde stretnúť. Skúšala som zoznamky, ale popravde dobrú skúsenosť s tým nemám. Inak chodím cvičiť do fitka, ale tam ma nejak nikto neoslovil a je to asi aj pochopiteľné. Skúšala som sa zoznámiť aj cez kamarátov ale nejak to nevyšlo. S jedným chalanom som nemala absolútne chémiu a druhému som sa zrejme nepáčila ja až toľko. Chodievam aj von, ale naposledy som tam stretla rozvedeného otecka, ktorý na pohľad vyzeral, že má o 10 rokov viac ako naozaj mal a už tak či tak bol odo mňa starší. Troška ma deptá to, že kamošky majú priateľov, sú aj pomaly tehotné a ja nič..
Joooj, starenka. Len si zo zúfalstva nenabaĺ nejakého ženatého otecka od detičiek z práce. Poznám taký prípad. Nedopadoldobre.
@anonym_214b91 to práveže nechcem
Je to strašné, prestrašné, keď si prečítam, že 26ročná žena popíše stav byť 2 roky sama, bez chlapa, ako zlyhanie.
Dnes som počula také prirovnanie. Ak ideš nakupovať hladný, nakupiš aj sprostosti, zbytočne vyhodíš peniaze za kraviny. To isté platí aj s radením a hľadaním muža v takomto stave.
Dievča, si na najlepšej ceste, že spoznáš fest magora a raz budeš ešte plakať za stavom, že byť slobodná si brala takto a nie ako dar. To by mala byť tvoja priorita a nie trepať o zlyhaní, lebo v 26tke!!!, si bez chlapa.
Ostáva ti začať robiť v živote niečo inak alebo zmeniť aspoň svoje myslenie. Jediným cieľom života napríklad už dávno nie je rýchlo sa vydať a mať deti. Možno by ti pomohlo nájsť si aj kamošov, ktorí vedia rozprávať aj o niečom inom.
Zvoľni. Máš ešte čas na paniku.
Mas cas a klud
Mam k par rokov viac, male dieta, jednorodic a podla mna bez sance mat dalsieho partnera
Nadych vydych a zi spokojne, mozem ti ticho zavidiet
Dievča moje, ja som v tvojom veku bola v takých sračkách, že až strach. Vysekávala som sa z nich do 30tky. Potom som začala normálne žiť. Máš ešte všetko pred sebou. Keď budeš mať o 20r viac, budeš stále slobodná, bezdetná, tak ti poviem, áno zmeškala si niečo vo svojom živote. Ale v 26tich ťa všetko ešte len čaká. Užívaj, cestuj, bav sa, spoznávaj.
Zlyhala si,lebo nemas v 26 chlapa???Toto ma byt akoze meritko uspechu ci zlyhania?Prepac ale ty si pricestovala zo stredoveku ci ako? Cestuj,bav sa,zhromazduj zazitky a kasli na chlapov,tolko ti poradim.
ja ti rozumiem, … ked vsade v okoli kamosky ziju to, co by si uz ty chcela tiez a nemas, citis trosku tlak. Je to frustrujuce a ja ocenujem, ze by si chcela stabilitu a vztah. Nie kazdy je typ, kt. si chce uzivat do 40tky. Zeny vsak maju pravdu v tom, aby si sa nenamotala na prveho, co bude mat zaujem, pretoze vzhladom na tvoj krasny vek svoju situaciu nenazyvaj zlyhanim v zivote, skor tuzvou po niecom, co este stale neprislo
A moja “dobra rada”: cim viac nieco nahanam, tym viac to uteka….
Skus na to hladanie lasky trosku vykaslat a najde si ta. Ani okolie by nemalo vediet, ze hladas, lebo ta tak budu vsetci vnimat a tym si opat robis len tlak, budu ti dohadzovat vsetko, co sa mihne okolo….
Maj krasne dni, cvic, chodievaj von, navar pre seva, obleč sa pre seba, tes sa zo zivota♥️💪
Ja som mala v 26 chlapa a dieta, teraz som v 38 rozvedena a s dvoma detmi🤣 takze vyberaj mudro a neponahlaj sa😆 a ozaj...kazdy mame vlastnu cestu zivotom..
Zial, mam skusenost, ze muzi si len tak uberu 10-15 rokov a myslia si, ze to nevidno. “Otecko” ta s velkou pravdepodobnostou oklamal.
Ale k veci: 26, vsak si mlada?! Ake zlyhanie? Myslela som si, ze napises, podviedla som muza, mam pozicky, ktore nesplacam, alebo nieco podobne...
Tolko mladych muzov ma problem zoznamit sa. Napis, aky mas typ muza, napis asi ako vyzeras, ake mas hodnoty, co je pre teba dolezite a mozno sa ti niekto ozve aj tu. V reali sa na muzov, ktori sa ti pacia, viac usmievaj (len pozor na vychcancov “oteckov”. Si single, bezdetna, takych si hladaj). Mladi muzi su dnes nesmeli a potrebuju aspon nejaky signal, aby zenu oslovili 😊.
A ako ti pisali ime uzivatelky, uzivaj si zivot, spoznavaj sa, rozmyslaj co od zivota a vztahu naozaj chces. V 26 mi pride zbytocne sa nasilu hrnut do vztahu, ktory potom moze dopadnut zle. Netreba to silit.
Boze moj, toto riesit v 26 rokoch...ach. Ja keby som mala zase 26, tak posledne, co riesim, je nejaky chlap a pripadne tehotenstvo. To do teba vtlkali cele detstvo, ze treba sa rychlo vydat, ci z coho to prameni? Kazdopadne, nestresuj. Nebud zufalka, co jej jedinym zmyslom zivota je nejaky chlap.
@anonym_autor dobre ti píšu... ja som bola mladšia od teba a po tých rokoch absolútne nechápem kam som sa ponáhľala...asi z kaluze pod odkvap....samozrejme to, že mám krasne, zdravé, už veľké deti neľutujem, ale s kým, veľmi...spravila by som s dnešným rozumom všetko inak...užívaj si mladosť, venuj sa sebe a neuspokoj sa s hocicim, len aby si si nebola sama... lebo najviac boli práve tá samota vo vztahu

Joooj, starenka. Len si zo zúfalstva nenabaĺ nejakého ženatého otecka od detičiek z práce. Poznám taký prípad. Nedopadoldobre.